Εξαλλος Αντσελότι: Ο προπονητής της Ρεάλ δεν μπορούσε να πιστέψει πώς τραυματίστηκε ο Καμαβινγκά (vid)

Κάρλο Αντσελότι και Εντουάρντο Καμαβινγκά

i

PrtScr

Εξαλλος Αντσελότι: Ο προπονητής της Ρεάλ δεν μπορούσε να πιστέψει πώς τραυματίστηκε ο Καμαβινγκά (vid)

Κώστας Τόπας 09:41 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 14.08.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορούσε να πιστέψει πώς τραυματίστηκε ο Εντουάρντο Καμαβινγκά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονα.

Ο Γάλλος διεθνής μέσος, Εντουάρντο Καμαβινγκά, ακούστηκε να ουρλιάζει πέφτοντας στο έδαφος μετά από σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, Ορελιέν Τσουαμενί και αναγκάστηκε να βγει κουτσαίνοντας από την προπόνηση λίγες ώρες πριν τον τελικό του Super Cup με την Αταλάντα, αφού υπέστη προφανή τραυματισμό στο γόνατο.

Ενώ κατάφερε να φύγει από το γήπεδο μόνος του, η κατάσταση του Καμαβινγκά προκάλεσε ακόμα ορατή ανησυχία στον Κάρλο Αντσελότι και το επιτελείο του και ο 21χρονος στάλθηκε γρήγορα για έλεγχο για τον τραυματισμό του.

Τα ισπανικά Μέσα επιβεβαίωσαν ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός, αλλά είναι αρκετό για να τον αποκλείσει από το να παίξει στη Βαρσοβία κόντρα στην Αταλάντα. Αναφέρεται επίσης ότι ο Καμαβινγκά θα υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη για να καθοριστεί μια πιθανή ημερομηνία ανάρρωσης.

Η απώλεια του Καμαβινγκά είναι ένα πικρό πλήγμα για τον Κάρλο Αντσελότι, αν και θα τον ενθαρρύνει η είδηση ​​ότι δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. Επίσης, κάνει την επιλογή της ομάδας του ελαφρώς πιο εύκολη για την Τετάρτη, με πλέον να είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι Τσουαμενί, Λούκα Μόντριτς και Φεντερίκο Βαλβέρδε ή Τζουντ Μπέλιγχαμ θα παραταχθούν στη μεσαία γραμμή για τη Ρεάλ απέναντι στην ιταλική ομάδα.

Πάντως, τη στιγμή που ο Καμαβινγκά υπέστη τον τραυματισμό, η απογοήτευση του Αντσελότι ήταν έκδηλη, καθώς ο Ιταλός τεχνικός αντέδρασε έντονα, πετώντας ένα μπουκάλι με δύναμη στο έδαφος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!