Ο Αντσελότι το έκανε ξανά: Εβαλε γυαλιά, άναψε πούρο και ξεσάλωσε με τους οπαδούς της Ρεάλ (vid)

Κάρλο Αντσελότι

i

PrtScr

Ο Αντσελότι το έκανε ξανά: Εβαλε γυαλιά, άναψε πούρο και ξεσάλωσε με τους οπαδούς της Ρεάλ (vid)

Κώστας Τόπας 14:16 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 29.05.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι έκλεψε την παράσταση στους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών της Ρέαλ για την κατάκτηση της La Liga, καπνίζοντας πούρο και τραγουδώντας μαζί με τους «μερένχες» γι' αυτή την μεγάλη επιτυχία του συλλόγου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάκτησε και μαθηματικά τον 36ο τίτλο της στο ισπανικό πρωτάθλημα. Τη νίκη της «Βασίλισσας» με 3-0 επί της Κάντιθ ακολούθησε η αποτυχία της Μπαρτσελόνα, που ηττήθηκε με 4-2 στο «Μοντιλίβι» από την Χιρόνα στο καταλανικό ντέρμπι, για την 34η αγωνιστική στη La Liga.

Το πρωί της Κυριακής (15/05) ο Πέδρο Ρότσα, πρόεδρος της RFEF, παρέδωσε τον τίτλο στο Valdebeas Sports City στον αρχηγό Νάτχο, παρουσία όλης της ομάδας και του προπονητικού επιτελείου των «μερένχες». Και αμέσως μετά από αυτούς ξεκίνησαν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των Μαδριλένων.

Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν ένας από αυτούς που έκλεψε την παράσταση. Ο Ιταλός τεχνικός έδειξε ότι το ταλέντο του στο τραγούδι είναι σχεδόν τόσο καλό όσο και η προπονητική του ικανότητα, καθώς τραγούδησε τον στίχο του ύμνου της Ρεάλ Μαδρίτης «Hala Madrid y nada mas».

Λίγο αργότερα, ο Αντσελότι ανέβηκε στο ανοικτό πούλμαν της ομάδας για την παρέλαση στους δρόμους της παρέλασης, όπου κι εκεί έκλεψε την παράσταση φορώντας γυαλιά, καπνίζοντας πούρο και τραγουδώντας μαζί με τους υπόλοιπους οπαδούς των Μαδριλένων.

Ο Ανσελότι πανηγύρισε τον 12ο τίτλο του ως προπονητής της «βασίλισσας» (δύο πρωτάθλημα, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 2 Champions League, 2 UEFA Super Cup, 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και 2 ισπανικά Super Cup), αριθμό που έχουν φτάσει στο παρελθόν μόνο δύο ακόμα προπονητές στην «πλούσια» ιστορία του συλλόγου!

Πλέον, ο Αντσελότι έχει ξεπεράσει τίτλους είχε κατακτήσει και ο Ζινεντίν Ζιντάν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ (2016-18, 2019-21), ενώ μπροστά του βρίσκεται ο στόχος του να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του Μιγκέλ Μουνιόθ, ο οποίος είχε οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση 14 τίτλων, από το 1960 έως το 1974!