«Καλώς ήρθες στο καλύτερο κλαμπ του κόσμου»: Το μήνυμα του Αντσελότι στον Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ και ο Αντσελότι - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Καλώς ήρθες στο καλύτερο κλαμπ του κόσμου»: Το μήνυμα του Αντσελότι στον Εμπαπέ

Sportal newsroom 18:48 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 16.07.2024

Με τον δικό του τρόπο καλωσόρισε τον Κιλιάν Εμπαπέ ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος μοιράστηκε ένα όμορφο μήνυμα στα social media.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μονωπώλησε το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας την Τρίτη (16/7), αφού ο ίδιος παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γαλλίας στο Euro - εκεί όπου η ομάδα του αποκλείστηκε από την Ισπανία στα ημιτελικά - και πλέον έστρεψε την προσοχή του στις υποχρεώσεις με τους «μερένγκες».

Ο νέος του προπονητής, Κάρλο Αντσελότι, θέλησε να τον καλωσορίσει στην ομάδα και το έκανε με ένα υπέροχο μήνυμα στα social media. «Καλώς ήρθες στο καλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Καλώς ήρθες σπίτι, Κιλιάν. Hala Madrid», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος τη συνόδεψε με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι δύο τους.

Επίσημο: Υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ ο Εμπαπέ

Είναι γεγονός, ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης με κάθε επισημότητα. Ο Γάλλος σταρ πέρασε χθες από τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη «Βασίλισσα», το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2029. Φορώντας τα καλά του ο 25χρονος στάθηκε δίπλα στον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος του έδωσε τη φανέλα με το «9» και έβγαλαν μαζί φωτογραφία.

Ένα νούμερο το οποίο έχει φορέσει μεταξύ άλλων ο Φερνάντο Μοριέντες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και πιο πρόσφατα ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Εμπαπέ θα έχει ετήσιες απολαβές περίπου 26 εκατομμύρια ευρώ, με τον δεύτερο να είναι ο Τόνι Κρόος, ο οποίος πριν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, έπαιρνε 24,38 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι ο επόμενος μετά τον Εμπαπέ είναι ο Νταβίντ Αλάμπα, με 22,5 εκατομμύρια ευρώ μεικτά. Τρίτος είναι ο Λούκα Μόντριτς με 21, 88 εκατομμύρια ευρώ μεικτά, ενώ ακολουθούν οι Βινίσιους και Μπέλιγχαμ με 20,83 εκατομμύρια ευρώ.

Το Top-10 συμπληρώνουν οι: Βαλβέρδε (16,67 εκατ. ευρώ), Κουρτουά (15 εκατ. ευρώ), Μιλιτάο και Ρούντιγκερ (14,58 εκατ. ευρώ) ακολουθούμενοι από τους Ροντρίγκο, Τσουαμενί και Καμαβινγκά, όλοι με 12,5 εκατομμύρια ευρώ