Επική ατάκα από Αντσελότι: «Το σπίτι μου είναι γεμάτο τσιγάρα, έχω τα πούρα σαν τσίχλες, αλλά δεν καπνίζω»

Κάρλο Αντσελότι

Επική ατάκα από Αντσελότι: «Το σπίτι μου είναι γεμάτο τσιγάρα, έχω τα πούρα σαν τσίχλες, αλλά δεν καπνίζω»

Κώστας Τόπας 14:17 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 08.09.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να μιλήσει για τα πρώτα του βήματα στην προπονητική, τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τα σχέδια που έχει στο άμεσο μέλλον.

Ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε ότι δεν σκεφτόταν να γίνει προπονητής όταν ήταν παίκτης και ότι το μυστικό της προσέγγισής του στην προπονητική ήταν ο πρώην προπονητής, Αρίγκο Σάκι.

Ο Αντσελότι είπε κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης στο συνέδριο του Μεξικού: «Ο Σάκι μου είπε ότι θέλω να γίνεις βοηθός μου μια μέρα στη Μίλαν Ήταν μια ιδιοφυΐα στον κόσμο του ποδοσφαίρου και μου έδωσε πολλά, όπως ο Έρικσον».

Η Ρεάλ εκπέμπει «SOS»: Ο Αντσελότι έχει χάσει ήδη επτά παίκτες από τραυματισμούς
LA LIGA

10:48 - 06.09.2024

Η Ρεάλ εκπέμπει «SOS»: Ο Αντσελότι έχει χάσει ήδη επτά παίκτες από τραυματισμούς

Ο Κάρλο Αντσελότι είδε τον Έντερ Μιλιτάο να τραυματίζεται με την εθνική Βραζιλίας και πλέον η Ρεάλ έχει χάσει ήδη επτά ποδοσφαιριστές λόγω προβλημάτων, πριν καλά καλά ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Και συνέχισε: «Δυσκολεύομαι να δουλεύω ως προπονητής κάθε μέρα. Είναι μια δουλειά με μεγάλη δύναμη και ευθύνη που μπορώ να διαλέξω τον χρόνο που θα προπονήσω, αλλά τελικά αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η σχέση μου με τους παίκτες Μερικές φορές ρωτάω τους παίκτες, «Ποιος είσαι;» και μου λένε «Είμαι παίκτης» και τους λέω «Όχι, εσύ παίζεις ποδόσφαιρο.

Προσπαθώ να έχω μια σχέση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με τους παίκτες, γιατί έτσι μπορείς να έχεις καλύτερη απόδοση από τους παίκτες, και προσπαθώ πάντα να το κάνω αυτό, καθώς υπάρχουν 11 παίκτες που παίζουν πάντα, και 15 άλλοι που πηγαίνουν να δουν τον αγώνα, που είναι το πιο περίπλοκο πράγμα, αλλά αν μπορείς να έχεις μια καλή προσωπική σχέση, σε βοηθάει πάρα πολύ».

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας: «Ήταν και παραμένει ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, ένας θρύλος, ένας μεγάλος επαγγελματίας και ένα επιτυχημένο παράδειγμα εκτιμάται από όλους τους παίκτες».

Αφού ρωτήθηκε πόσο καιρό θα βρίσκεται στον ρόλο της προπονητικής, ο Ιταλός τεχνικός είπε: «Βλέπω πολύ καιρό μπροστά μου θα συνεχίσω μέχρι να σβήσει η φλόγα της φωτιάς που άναψα στο ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να χορεύω και να τραγουδάω μόνο όταν κερδίζουμε τίτλους και στο γήπεδο έχω καπνίσει μόνο ένα πούρο, όταν ήμουν με τους παίκτες στο λεωφορείο, αλλά ποτέ δεν καπνίζω πούρα.  Τώρα έχω ένα σπίτι γεμάτο πούρα σαν τσίχλες».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!