Παλαίμαχος παίκτης του Άγιαξ τα... έψαλλε σε ποδοσφαιριστή της ολλανδικής ομάδας: «Αστείος! Ευτυχώς που δεν χάσαμε»
i

©intime

Παλαίμαχος παίκτης του Άγιαξ τα... έψαλλε σε ποδοσφαιριστή της ολλανδικής ομάδας: «Αστείος! Ευτυχώς που δεν χάσαμε»

Δημήτρης Χούπης 13:11 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 14.08.2024

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, Κένεθ Πέρες, μίλησε με σκληρά λόγια για τον Γκαστόν Άβιλα, για την απόδοσή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Άγιαξ έφυγε με τον έναν βαθμό από την «OPAP Arena», φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Η ολλανδική ομάδα αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ χάρη στο πέναλτι του Μπέργκβαιν, ισοφαρίστηκε από τον Βίντα, ενώ στο τέλος πήγε να χάσει τον αγώνα. Αλλά ο Γιόνσον αστόχησε στο τετ α τετ που είχε στις καθυστερήσεις του ματς. 

Πάνω σε αυτή τη φάση «πάτησε» ο παλαίμαχος παίκτης του Άγιαξ, Κένεθ Πέρες, ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια για τον Γκαστόν Άβιλα, ο οποίος χθες (5/10) έπαιξε στόπερ αντί για αριστερό μπακ που είναι η φυσική του θέση. Συγκεκριμένα ο Πέρες τον χαρακτήρισε αστείο, καθώς θεώρησε ότι αποτελούσε μονίμως πηγή κινδύνων. Αυτός μάλιστα έκανε το λάθος στο χαμένο τετ α τετ του Γιόνσον, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ

«Για τι επίπεδο μιλάμε; Έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές. Πάλι καλά που δεν χάσαμε! Είδατε τους στόπερ του Άγιαξ; Ειδικά αυτός ο Άβιλα ήταν αστείος! Έχασε την μπάλα 29 φορές. Αν κάθε φορά πουλάει την μπάλα, είναι πολύ δύσκολα! Είναι πολύ επικίνδυνος. Είτε θα πρέπει να τον βάζουμε αριστερό μπακ, είτε να μην παίζει καθόλου», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του Πέρες.