Σενάριο για Λιούμπισιτς στην Κροατία - Άγνοια δηλώνει η ΑΕΚ

Σενάριο για Λιούμπισιτς στην Κροατία - Άγνοια δηλώνει η ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 16:59 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 14.08.2024

Στην Κροατία υποστηρίζουν ότι ο μέσος Ρόμπερτ Λιούμπισιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ απασχολεί την ΑΕΚ, αλλά στην Ένωση τονίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα.

Μεταγραφικό σενάριο στην Κροατία για την ΑΕΚ.

Στην ιστοσελίδα sata24.hr υπάρχει αναφορά στον 24χρονο μέσο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ο οποίος ανήκει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Στο ρεπορτάζ αναρωτιούνται οι Κροάτες αν ο Λιούμπισιτς φεύγει και υποστηρίζουν για την απόκτησή του ενδιαφέρονται η ιταλική Λέτσε και η ΑΕΚ

Ο 24χρονος Κροάτης, ο οποίος γεννήθηκε στη Βιέννη κι έχει πάρει και την αυστριακή υπηκοότητα (έχει συμμετοχή με τη Νέων της Αυστρίας) παίζει εκτός από εσωτερικός μέσος και αριστερό μπακ.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο παίκτης είναι πιο κοντά στο να μετακομίσει στην Ιταλία. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια έως το 2027 κι ασφαλώς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα ήθελε ένα σεβαστό ποσό για να τον αποκτήσει. 

Την τρέχουσα σεζόν ο Λιούμπισιτς μετράει 26 αγώνες, 2 γκολ και 4 ασίστ και συνολικά με τη Ντιναμό έχει 77 συμμετοχές, 6 γκολ και 9 ασίστ. Ένα από τα γκολ που σημείωσε ήταν τον περασμένο Αύγουστο στην OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League. 

Στην Ένωση, πάντως, τονίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Λιούμπισιτς.

Όταν ο Αλμέιδα δείχνει το μέλλον της ΑΕΚ, είναι λάθος να κοιτάς το δάχτυλο
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

11:00 - 25.01.2024

Όταν ο Αλμέιδα δείχνει το μέλλον της ΑΕΚ, είναι λάθος να κοιτάς το δάχτυλο

Η χθεσινή κουβέντα με τον Αλμέιδα ήταν απολαυστική αλλά ήταν και αποκαλυπτική όχι γι αυτά που θεωρούνται «πιασιάρικα» αλλά για τα σημαντικά για το μέλλον της ΑΕΚ - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο αριστεροπόδαρος Λιούμπισιτς (γεννήθηκε στις 14/7/99) ξεκίνησε από την Ακαδημία της αυστριακής Σεντ Πόλτεν. Στον συγκεκριμένο σύλλογο έχει 99 αγώνες, 8 γκολ και 14 ασίστ. 

Στη συνέχεια πήγε στη Ραπίντ Βιέννης κι εκεί μέτρησε 40 παιχνίδια, 4 γκολ και 7 ασίστ.