ΑΕΚ: Αισιόδοξα τα μηνύματα για την επιστροφή του Άμραμπατ
i

Νορντίν Άμραμπατ/intime

ΑΕΚ: Αισιόδοξα τα μηνύματα για την επιστροφή του Άμραμπατ

Κώστας Τσίλης 08:45 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 14.08.2024

Η πορεία της αποθεραπείας του Άμραμπατ πηγαίνει καλά και είναι θέμα χρόνου να ανεβάσει και πάλι στροφές και να μπει σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς

Με την μάχη του πρωταθλήματος να μπαίνει στην τελική της ευθεία, αλλά και εν όψει του τελικού του κυπέλλου, προφανώς και ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο γεμάτο το οπλοστάσιο του και όσο πιο άδειο το απουσιολόγιο. Και πριν από το Πάσχα, τα μηνύματα που πήρε ο Αργεντινός τεχνικός για τον χρόνο επιστροφής του Νορντίν Άμραμπατ στην αγωνιστική δράση ήταν εξαιρετικά αισιόδοξα.

ΎΟ Μαροκινός μεσοεπιθετικός είχε επιστρέψει με μια ελαφριά θλάση από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πριν από περίπου δυο εβδομάδες. Ωστόσο, στο σημείο που ήταν ο μυϊκός τραυματισμός, ήθελε πολύ προσεκτική διαχείριση. Και κυρίως είχε σημασία το πώς θα εξελισσόταν η πορεία της αποθεραπείας, όσον αφορά τον χρόνο που θα χρειαζόταν ο Άμραμπατ για να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι δυνατός.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η κατάσταση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού. Και ο ίδιος αισθάνεται όλο και καλύτερα και μάλιστα το έχει μεταφέρει και στις συζητήσεις που κάνει με τους συμπαίκτες του. Η εβδομάδα μετά από το Πάσχα είναι σημαντική, καθώς θα φανεί το πότε ο Άμραμπατ θα μπορέσει να δοκιμάσει να ανεβάσει και πάλι στροφές στην προπόνηση και να αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή.

Εκτιμήσεις δεν μπορούν να γίνουν καθότι ακόμα είναι νωρίς. Δύσκολο μοιάζει ο Μαροκινός να είναι στο 100% της ετοιμότητάς του για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την επόμενη Κυριακή. Ωστόσο ο Άμραμπατ φαίνεται να έχει πλέον βάσιμες ελπίδες για να επιστρέψει εγκαίρως είτε για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, είτε με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.