Η ΑΕΚ ανακοίνωσε παράταση στα διαρκείας μέχρι 2 Σεπτεμβρίου

Opap Arena

i

© Intime

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε παράταση στα διαρκείας μέχρι 2 Σεπτεμβρίου

Sportal newsroom 17:54 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 30.07.2024

Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2024-2025 μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε παράταση στα διαρκείας για την «OPAP Arena» έως τις 2 Σεπτεμβρίου λόγω της ζήτησης που εξακολουθεί να υφίσταται με αμείωτους ρυθμούς. Έτσι, οι φίλοι της Ένωσης θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν εγκαίρως τη θέση τους στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, λόγω της ζήτησης που εξακολουθεί να υφίσταται με αμείωτους ρυθμούς από τους φίλους της ομάδας μας και προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2024 – 2025 παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας μας για το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους σε αυτήν και τη δίψα τους να βρίσκονται στο πλευρό της σε κάθε στιγμή και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές και τις λεπτομέρειες για τις περιόδους αγορών μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Για πληροφορίες σχετικά με την αγορά Κάρτας Φίλου ΑΕΚ δείτε ΕΔΩ

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας σας πατήστε ΕΔΩ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!