Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Μπρινιόλι μέχρι το 2027!

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Μπρινιόλι μέχρι το 2027!

Sportal newsroom 19:49 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 02.07.2024

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Μπρινιόλι, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ένωση.

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες πως ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα είναι μέλος της ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα τη νέα σεζόν. Το μόνο που έμενε ήταν τα διαδικαστικά, τα οποία ολοκληρώθηκαν, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ιταλού τερματοφύλακα.

Ο 32χρονος πορτιέρε πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, ενώ άμεσα θα ενσωματωθεί με την «κιτρινόμαυρη» αποστολή στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως ελεύθερος, μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1991. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γιουβέντους, Σαμπντόρια, Λεγανιές, Παλέρμο, Έμπολι και Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ΑΕΚ. Ανοίγει ένα νέο σπουδαίο κεφάλαιο στην καριέρα μου.

Ευχαριστώ τον νέο μου προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους κι ανυπομονώ να αρχίσω την δουλειά για την νέα σεζόν. Έχω όπως και η ομάδα συνολικά, τους υψηλότερους δυνατούς στόχους και φιλοδοξίες και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί θα πετύχουμε».

Ο Άμραμπατ υπέγραψε το συμβόλαιο με την ΑΕΚ και πάει... Ολλανδία

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Νορντίν Άμραμπατ για ακόμα έναν χρόνο έκλεισε την περασμένη Κυριακή. Οι υπογραφές έπεσαν σήμερα και ανακοινώθηκε και επίσημα. Κάτι που σημαίνει πως άμεσα ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να βρεθεί στο Μπουργκ Χάαμσταντ, προκειμένου να πιάσει δουλειά στην προετοιμασία της ομάδας. Όσο για την ανακοίνωση της Ένωσης, αναφέρει τα εξής:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Νόρντιν Άμραμπατ, διάρκειας ως τις 30 Ιουνίου του 2025.

Θα είναι η τέταρτη σεζόν που ο Νόρντιν θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2021. Έχει ήδη 104 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Έχει πετύχει 20 γκολ κι έχει «σερβίρει» 16 ασίστ, ενώ ήταν από τους πιο σημαντικούς «πυλώνες» του ιστορικού νταμπλ της σεζόν 2022-2023.

Πριν από την ΑΕΚ είχε ήδη μια πολύ σημαντική καριέρα σε Αϊντχόφεν, Καϊσέρισπορ, Γαλατασαράι, Μάλαγα, Γουότφορντ, Λεγανιές και Αλ Νασρ.

Νόρντιν, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα βρίσκεσαι μαζί μας και την σεζόν 2024-2025. Να έχεις υγεία και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές όλοι μαζί κι αυτή την χρονιά».