Στην ΑΕΚ και την νέα σεζόν Νίκα και Τριανταφυλλοπούλου

Στην ΑΕΚ και την νέα σεζόν Νίκα και Τριανταφυλλοπούλου

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:59 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 14.08.2024

Στην ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Αντωνία Νίκα και Χριστίνα Τριανταφυλλοπούλου.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τις Αντωνία Νίκα και Χριστίνα Τριανταφυλλοπούλου. Τόσο η 21χρονη μεσοεπιθετικός όσο και 14χρονη αμυντικός θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του συλλόγου για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Αντωνία Νίκα. Η 21χρονη (24/06/2002) μεσοεπιθετικός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου. 

Η Αντωνία Νίκα συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της ανόδου και του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα και στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. 

Αντωνία, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!»

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Χριστίνα Τριανταφυλλοπούλου. Η 14χρονη (24/02/2009) αθλήτρια υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Χριστίνα Τριανταφυλλοπούλου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο και συνέβαλε στην κατάκτηση της ανόδου και του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Η Κολομβία νίκησε την Νότια Κορέα στον 300ο αγώνα στην ιστορία του Μουντιάλ Γυναικών - Έγραψε ιστορία η Κέισι Φερ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:20 - 25.07.2023

Η Κολομβία νίκησε την Νότια Κορέα στον 300ο αγώνα στην ιστορία του Μουντιάλ Γυναικών - Έγραψε ιστορία η Κέισι Φερ

Χάρη στα γκολ των Καταλίνα Ούσμε και Λίντα Καϊσέδο η Κολομβία επικράτησε 2-0 της Νότιας Κορέας στην πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2023. Η Κέισι Φερ έγινε η νεότερη ποδοσφαιρίστρια που αγωνίστηκε σε Μουντιάλ Γυναικών.

Χριστίνα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!»

Tags: