ΑΕΚ: Ανέβασε... στροφές ο Αραούχο και θα είναι πανέτοιμος για την Τούμπα
i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

ΑΕΚ: Ανέβασε... στροφές ο Αραούχο και θα είναι πανέτοιμος για την Τούμπα

Κώστας Τσίλης 15:58 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 20.08.2024

Ο Αραούχο έβγαλε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης της ΑΕΚ και θα είναι έτοιμος για να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Μπορεί η κλωτσιά που έφαγε ο Σέρχιο Αραούχο από τον Ντομαγκόι Βίντα στην προπόνηση της Τετάρτης να ήταν και γερή και... γεμάτη. Μπορεί ακόμα και χθες να μην είχε υποχωρήσει σχεδόν καθόλου ο πόνος. Όμως όταν μιλάμε για τον αρχηγό της ΑΕΚ, δύσκολα θα τεθεί θέμα απουσίας από παιχνίδι, αν δεν συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος τραυματισμού. 

Ο Αραούχο παρότι ακόμα και σήμερα είχε κάποιες ενοχλήσεις, έβγαλε ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος της προπόνησης στα Σπάτα. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη ανατροπή, ο Αργεντινός επιθετικός θα μπει κανονικά σε φουλ ρυθμούς στην αυριανή τελευταία προπόνηση. Και φυσικά θα είναι παρών και στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και στην βασική ενδεκάδα. 

Κατά τα άλλα, ο Πάολο Φερνάντες δεν μπήκε ούτε και σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Ως εκ τούτου οριστικοποιήθηκε η απουσία του και από το παιχνίδι της Κυριακής, που θα είναι το τέταρτο στη σειρά που θα χάσει λόγω της θλάσης στον τετρακέφαλο, μετά απ' αυτά με Άρη, Ολυμπιακό και Λεβαδειακό. Πιθανόν, θα ανεβάσει στροφές πλέον μέσα στην προσεχή εβδομάδα.