Ο Τσούμπερ ανεβάζει στροφές και «στοχεύει» στο ματς με την Λαμία
i

Στίβεν Τσούμπερ/©intime

Ο Τσούμπερ ανεβάζει στροφές και «στοχεύει» στο ματς με την Λαμία

Κώστας Τσίλης 18:27 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 20.08.2024

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έχει βάλει πολλή... μπάλα στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και μπαίνει στην τελική ευθεία για επιστροφή στην αγωνιστική δράση

Ο Στίβεν Τσούμπερ ήταν ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που δεν είχαν υποχρεώσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που δεν ταξίδεψε στην Ολλανδία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, για την μίνι προετοιμασία. Αυτό είχε να κάνει με το πρόγραμμα που έπρεπε να ακολουθήσει και θα το έβγαζε πολύ ευκολότερα αν έμενε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Και η αλήθεια είναι πως αυτό πήγε πολύ καλά. 

O Τσούμπερ μιλάει στο Sportal για τη μεγάλη βραδιά της Ελβετίας: «Την ξέρουμε καλά την Πορτογαλία και την έχουμε ξανακερδίσει...»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

14:40 - 06.12.2022

O Τσούμπερ μιλάει στο Sportal για τη μεγάλη βραδιά της Ελβετίας: «Την ξέρουμε καλά την Πορτογαλία και την έχουμε ξανακερδίσει...»

Ο μεγάλος απών από το Μουντιάλ του Κατάρ, Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, μιλάει στο Sportal.gr για την «μάχη» με την ομάδα του Σάντος για μια θέση στην οκτάδα.

Εξακολουθεί μεν να κάνει ατομικό πρόγραμμα ο Τσούμπερ και μάλιστα σε διαφορετικό γήπεδο σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα στα Σπάτα. Ωστόσο πλέον ο Ελβετός έχει βάλει πολλή... μπάλα στο πρόγραμμα της δουλειάς του. Ενώ όπως φάνηκε και σήμερα στην προπόνηση, είναι και σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση. Και μοιάζει να έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. 

Η στόχευση του Τσούμπερ είναι να προλάβει να επιστρέψει εγκαίρως στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ώστε να είναι έτοιμος για να δώσει το παρών στο ματς πρωταθλήματος στις 21 του μηνός με την Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει ο Ελβετός να μπει σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Κάτι που δεν είναι ανέφικτο. Και αν όλα πάνε καλά, ο Τσούμπερ πιθανότατα θα το δοκιμάσει.