Άνοιξε και θύρα 6 στην Λιβαδειά για τους οπαδούς της ΑΕΚ

Οπαδοί της ΑΕΚ στη Λιβαδειά

i

©Intime

Άνοιξε και θύρα 6 στην Λιβαδειά για τους οπαδούς της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 13:29 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 31.08.2024

Ο κόσμος της Ένωσης εξαφάνισε τα εισιτήρια σε τρεις θύρες και άνοιξε και τέταρτη για φιλοξενούμενους.

Στις προηγούμενες ημέρες άνοιξαν κατά σειρά τρεις θύρες φιλοξενούμενων οπαδών για το ματς της ΑΕΚ στην Λιβαδειά. Και οι οπαδοί της Ένωσης εξαφάνισαν σε όλες τα εισιτήρια. Ακόμα και τα ακριβά των 50 ευρώ. Υποχρεωτικά για να καλυφθούν οι ανάγκες, άνοιξε ακόμα μια θύρα. 

Μετατρέποντας τα όνειρα σε πραγματικότητα: Το ταπεινό ξεκίνημα, η Τσέλσι και η καριέρα του Φοφανά που θέλει η ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:24 - 31.08.2024

Μετατρέποντας τα όνειρα σε πραγματικότητα: Το ταπεινό ξεκίνημα, η Τσέλσι και η καριέρα του Φοφανά που θέλει η ΑΕΚ

Η ιστορία ενός ταλέντου από την Ακτή Ελεφαντοστού που όχι μόνο ονειρευόταν να παίξει για την ομάδα του ήρωά του Ντιντιέ Ντρογκμπά, αλλά αφιερώθηκε στη σκληρή δουλειά, κάνοντας αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Ο Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αναζητεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πλέον υπάρχουν διαθέσιμη εισιτήρια για τους οπαδούς της ΑΕΚ και στην θύρα 6. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως οι φιλοξενούμενοι θα έχουν γεμάτη ολόκληρη την μια από τις δυο κεντρικές θύρες του γηπέδου της Λιβαδειάς. 

Η ΑΕΚ το παλεύει για τον Φοφανά της Τσέλσι

Στην Ένωση το προσπαθούν να κλείσουν τον 22χρονο επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Η ΑΕΚ δίνει την μάχη της για να κλείσει την υπόθεση φορ με πολλά και διαφορετικά ανοιχτά μέτωπα. Ένα εξ αυτών, ίσως και το πιο ζόρικο από όλα, είναι του Ντάτρο Φοφανά.

Τον 22χρονο φορ της Τσέλσι, η ΑΕΚ τον είχε βάλει στο ραντάρ της από την αρχή του καλοκαιριού. Το ίδιο όμως και πολλές ομάδες ακόμα και από την Premier League. Όπως η Εβερτον. Έφτασε όμως το δίναμε της μεταγραφικής περιόδου και δεν έχει προχωρήσει τίποτα ούτε με την Αρνέτ τον, ούτε με την Σάντερλαντ, ούτε με την Χόφενχαϊμ που φέρεται να μπήκε τελευταία στην υπόθεση. 

Αυτή η εξέλιξη έβαλε ξανά την ΑΕΚ στο παιχνίδι για τον Φοφανά. Και το παλεύει για να τον πάρει δανεικό με κάποια προσιτή οψιόν αγοράς. Όχι στα 12-13 εκατομμύρια που αρχικά ζητούσε η Τσέλσι. Ενώ θα πρέπει να πειστεί και ο παίκτης για Ελλάδα. Κάτι όμως που είναι σχετικά πιο… βατό. 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!