Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ο Λαμέλα - Πρόστιμο σε βοηθό Αλμέιδα και ΑΕΚ

Ο Έρικ Λαμέλα

i

©Intime

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ο Λαμέλα - Πρόστιμο σε βοηθό Αλμέιδα και ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 13:48 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 24.10.2024

Ο Έρικ Λαμέλα απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Πρόστιμο για την Ένωση και τον Ντάνιελ Βέγκα.

Ένας μικρός χαμός έγινε τόσο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας μετά το τέλος του ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ αλλά και μέσα στα αποδυτήρια. Με πρωταγωνιστή κυρίως τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τον Έρικ Λαμέλα, όπως και διαπιστευμένους του ΠΑΟΚ αλλά και τον Ντάνιελ Βένγκα, συνεργάτη του Αλμέιδα.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση για την κλήση σε απολογία του Έρικ Λαμέλα και υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία συμπλοκή του Ντάνιελ Βέγκα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ προσκομίστηκαν και ανάλογα βίντεο.

Ο Αλέξης Αλεξίου, δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατέθεσε ένσταση μερικής ακυρότητας για την κλήση του Λαμέλα, καθώς τόνισε πως το άρθρο με το οποίο κλήθηκε προϋποθέτει να έχει αποβληθεί, κάτι που δεν συνέβη. Τελικά, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Από την άλλη όμως, ο Ντάνιελ Βέγκα, συνεργάτης του Ματίας Αλμέιδα τιμωρήθηκε με 15 μέρες και πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 8.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο Αλέξης Αλεξίου, τόνισε πως οι εκθέσεις ήταν αντιφατικές, καθώς άλλες αναφέρουν πως ο Αργεντινός πέταξε στον προπονητή του ΠΑΟΚ χαρτί, άλλες επίδεσμο, άλλες υγρό μαντήλι κλπ. Η πλευρά της ΑΕΚ ανέφερε πως αυτό που πέταξε ήταν ένα tape και υποστήριξε πως δεν υπάρχει συμπλοκή ανάμεσά τους, παρά μόνο λεκτική επίθεση, προβάλλοντας και σχετικό βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι όσον αφορά στον διαπληκτισμό Βέγκα και Λουτσέσκου, η ΑΕΚ ανέφερε πως δεν υπάρχει σωματική επαφή μεταξύ τους τονίζοντας πως «… ο Βέγκα δεν κάνει τίποτα, δεν πρόλαβε να πάει καν προς τον Λουτσέσκου», ενώ ο κ. Αλεξίου κατέληξε αναφέροντας πως «… την αιτία της έντασης πρέπει να την αναζητήσουμε σε ένα και μόνο πρόσωπο, τον Λουτσέσκου, που προκάλεσε τους πάντες».