«Απογοητευμένος ο Αραούχο με τη διοίκηση της Κλουμπ Αμέρικα επειδή δεν τον άφησε να πάει στην ΑΕΚ»
i

© SS Youtube

«Απογοητευμένος ο Αραούχο με τη διοίκηση της Κλουμπ Αμέρικα επειδή δεν τον άφησε να πάει στην ΑΕΚ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:36 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 14.08.2024

Καθόλου ευχαριστημένος με την διοίκηση της Κλουμπ Αμέρικα δεν είναι ο Νέστορ Αραούχο, με αφορμή το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ.

Σε μία αποκάλυψη προέβη ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, το βράδυ της Τρίτης. Ο Αργεντινός τεχνικός υποστήριξε πως η Ένωση έφτασε κοντά στην απόκτηση του Νέστορ Αραούχο, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με την Κλουμπ Αμέρικα οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο».

Στο Mεξικό, λοιπόν, θέλησαν να παρουσιάσουν την πλευρά του αμυντικού, μετά την εξέλιξη του συγκεκριμένου γεγονότος. Σύμφωνα, με τα όσα αποκάλυψε η «Soy Futbol» στο δημοσίευμα της, ο 31χρονος δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την διοίκηση της ομάδας του, έπειτα από αυτή την έκβαση. 

«Σύμφωνα με τη στήλη "Sniper", ο Αραούχο δεν ήταν ευχαριστημένος με τους ιθύνοντες του συλλόγου, αφού γνώριζε πως αυτή ήταν η μεγάλη του ευκαιρία. Ειδικά αφού η ΑΕΚ θα αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι πηγές αναφέρουν πως οι εκπρόσωποι του ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να συμφωνήσουν τον μισθό του και να του βρουν το νέο του σπίτι. Παράλληλα, το γεγονός πως η άμυνα της Κλουμπ Αμέρικα ήταν "ευαίσθητη" όταν εκείνος και ο Κάσερες έλειπαν, οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να μην τον παραχωρήσει», ανέφερε το δημοσίευμα του ΜΜΕ από το Μεξικό.

Αλμέιδα: «Ήμασταν κοντά στον Νέστορ Αραούχο, αλλά δεν θα έρθει τελικά στην ΑΕΚ»

Το μεξικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο TNT Sports έκανε αποστολή στο Βέλγιο προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με την Αντβέρπ για τα play offs του Champions League.

Οι Μεξικανοί δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την «Ένωση», εξαιτίας της παρουσίας των Ορμπελίν Πινέδα, Ροδόλο Πισάρο και φυσικά του Ματίας Αλμέιδα.

Η πιο γλυκιά ιστορία στα Σπάτα, έχει πρωταγωνιστή τον πιο κολλητό φίλο του Αλμέιδα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:11 - 24.08.2023

Η πιο γλυκιά ιστορία στα Σπάτα, έχει πρωταγωνιστή τον πιο κολλητό φίλο του Αλμέιδα

Για την ΑΕΚ και κυρίως για τον Ματίας Αλμέιδα, ο Μαλέβο δεν είναι απλώς πλέον το γούρι του πρωταθλήματος, αλλά η πιο γλυκιά (καθημερινή) ιστορία στα Σπάτα και το Sportal έχει όλες τις λεπτομέρειες

Μιλώντας με τον Αργεντινό κόουτς, δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για τον Νέστορ Αραούχο, που φάνηκε να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας. Ο Ματίας Αλμέιδα επιβεβαίωσε της προχωρημένες συζητήσεις των «κιτρινόμαυρων» με τον 32χρονο στόπερ, αλλά τόνισε πως η μεταγραφή δεν θα γίνει.

Συγκεκριμένα, ο «Πελάδο» επισήμανε πως ο Νέστορ Αραούχο κάποια στιγμή βρισκόταν κοντά στην άφιξή του στην Ελλάδα, αλλά για διαφορετικούς λόγους, οι διαπραγματεύσεις «ναυάγησαν».