Στιγμές χαλάρωσης για τον Βίντα και τη σύζυγό του στο Καβούρι
i

© papadakis press

Στιγμές χαλάρωσης για τον Βίντα και τη σύζυγό του στο Καβούρι

Sportal newsroom 20:54 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 14.08.2024

Ο Ντομαγκόι Βίντα απολαμβάνει τις διακοπές του με τη σύζυγο του, Ιβάνα και σε αυτό το πλαίσιο πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές μαζί της στην παραλία στο Καβούρι.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων έχουν τελειώσει μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν και οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Κάποιοι έμειναν στη χώρα μας και ξεκουράζονται στα νησιά της (και όχι μόνο) και άλλοι προτίμησαν το εξωτερικό για τις διακοπές τους.

Ο Ντομαγκόι Βίντα αυτόν τον καιρό περνάει στιγμές χαλάρωσης στη χώρα μας και εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές θερμοκρασίες, πηγαίνοντας στην παραλία με τη σύζυγο του, Ιβάνα.

Τα προκριματικά του Αυγούστου, (δεν) κρίνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:33 - 08.06.2023

Τα προκριματικά του Αυγούστου, (δεν) κρίνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει μπροστά δυο σημαντικές προκλήσεις τον Αύγουστο με τους δυο ευρωπαϊκούς προκριματικούς γύρους, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν περνάει μέσα απ' αυτό. Το Sportal.gr αναλύει

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μαζί με τη σύντροφο του εντοπίστηκαν στο Καβούρι να χαλαρώνουν στην ξαπλώστρα και να κάνουν μπάνιο λίγες μέρες πριν ο έμπειρος άσος αναχωρήσει για την Κροατία, ώστε να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του ενόψει των προκριματικών του Euro 2024.