ΑΕΚ-Άρης: Με τη δύναμη της έδρας της κόντρα στον αποδεκατισμένο Άρη (vids,pics)
i

Άρης-ΑΕΚ/©Intime

ΑΕΚ-Άρης: Με τη δύναμη της έδρας της κόντρα στον αποδεκατισμένο Άρη (vids,pics)

Ανδρέας Σερεβέτας • 09:05 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 20.08.2024

H AEK ψάχνει την... προσπέραση στην κορυφή, ο Άρης ένα σπουδαίο αποτέλεσμα μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στη Νίκαια με αντίπαλο τον Ιωνικό και να πάρει μία δύσκολη και αγχωτική νίκη (1-2). Μετά ταξίδεψε στις Σέρρες και σφράγισε την πρόκριση της στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό. Σήμερα (19:30 Cosmote Sport 1 HD-VAR) επιστρέφει στην έδρα της, στην οποία εμφανίζεται πιο δυνατή και καλύτερη αγωνιστικά. 

Ο Ελίασον επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας, ξεπερνώντας τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης από τον Νοέμβριο. Ο Γκαρσία, ο οποίος δεν συμμετείχε στο ματς με τον Ιωνικό, είναι πλέον στη διάθεση του Αλμέιδα. Νοκ-άουτ τέθηκε ο Φερνάντες. O Μοχαμάντι δεν υπολογίζεται. 

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: (4-4-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Αμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα (Γιόνσον), Τσούμπερ (Πινέδα) – Αραούχο, Γκαρσία. 

Ο Άρης επικράτησε του Βόλου (3-0) την προηγούμενη αγωνιστική με χατ τρικ του Μάνου Γκαρθία. Όμως στη συνέχεια ο Ισπανός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα ρεβάνς στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό (0-1) και έγινε αλλαγή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλείστηκε από τους ερυθρόλευκους και την επόμενη ημέρα έμαθε ότι ο Μάνου Γκαρθία υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. 

Οι «κίτρινοι» πηγαίνουν αποδεκατισμένοι στην OPAP Arena. Εκτός από τον Μάνου Γκαρθία έμεινε πάλι εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού, ο Πάλμα. Το απουσιολόγιο συμπληρώνουν οι Καμαρά, Εμπακατά, Καμάτσο, Ενκουλού. Επιστρέφουν οι Νταμπό, Οντουμπάτζο. 

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: (4-3-3): Κουέστα – Μαζικού (Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ετέμπο, Ντουκουρέ (Νταμπό), Νταρίντα – Ιτούρμπε, Γκρέι, Ματέο Γκαρσία. 

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Λουίς Γκοντίνιο από την Πορτογαλία.