Να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ
i

©intime

Να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ

Δημήτρης Χούπης 08:43 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 29.05.2024

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην OPAP Arena και θέλει να πάρει τη νίκη για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη στην OPAP Arena στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Superleague. Η Ένωση με νίκη θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα περιμένει το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, αλλά και στο παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, που θα έχει μετατεθεί για την 1η Μαΐου.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ένα παιχνίδι που ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Κάπως έτσι θέλει να βγάλει αντίδραση και να πάρει τη νίκη κόντρα στους Κίτρινους, τους οποίους φέτος δεν τους έχει κερδίσει.

Πως μια πτήση των 21:30 από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη αποτελεί... γούρι για μια ομάδα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:46 - 13.04.2024

Πως μια πτήση των 21:30 από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη αποτελεί... γούρι για μια ομάδα

Τρεις φορές ο Άρης ήρθε στην Αττική έχοντας προγραμματίσει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με την πτήση των 21:30 αμέσως μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Και τις τρεις φορές ο Άρης νίκησε! Μία τον Παναθηναϊκό, μία την ΑΕΚ και τώρα το Περιστέρι...

Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης βαθμολογικά είναι αδιάφορη, αλλά έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στα αγωνιστική ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει τους τραυματίες Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς, αλλά και τον τιμωρημένο Σιμάνσκι.

Από την άλλη ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τους Φαμπιάνο και Φεράρι, ενώ ο Βέλεθ επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ: Αθανασιάδης - Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος - Ελίασον, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς - Τσούμπερ, Πόνσε.

Άρης: Κουέστα - Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μοντόγια - Ζουλ, Νταρίντα, Μ. Γκαρθία - Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν.