Άσχημα τα μαντάτα για Μοχαμάντι, μπαίνει για επέμβαση στους προσαγωγούς
i

Μιλάντ Μοχαμάντι/©Ιntime

Άσχημα τα μαντάτα για Μοχαμάντι, μπαίνει για επέμβαση στους προσαγωγούς

Κώστας Τσίλης 18:20 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 20.08.2024

Οι εξετάσεις έδειξαν σοβαρό μυϊκό τραυματισμό για τον Ιρανό μπακ, εξέλιξη που τον οδηγεί στο χειρουργείο.

Με τον χειρότερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες που είχαν στην ΑΕΚ, από τις συγκεχυμένες πληροφορίες που ερχόντουσαν από το Ιράν για τον τραυματισμό του Μιλάντ Μοχαμάντι. Οι εξετάσεις που έκανε ο διεθνής Ιρανός μπακ αμέσως μόλις ήρθε στην Αθήνα, "έδειξαν" σοβαρή ζημιά στους προσαγωγούς, η οποία μάλιστα χρίζει επέμβασης.

Ο Μοχαμάντι έχει υποστεί ίσως τον πιο σοβαρό τραυματισμό που μπορεί να συμβεί στους προσαγωγούς. Και πρέπει να αντιμετωπιστεί με επέμβαση, προκειμένου να μπορέσει να μειωθεί ο χρόνος που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Ξεκάθαρη εικόνα για το διάστημα της απουσίας του Ιρανού μπακ, δεν μπορεί να υπάρξει πριν να ολοκληρωθεί η επέμβαση. 

O Τσούμπερ μιλάει στο Sportal για τη μεγάλη βραδιά της Ελβετίας: «Την ξέρουμε καλά την Πορτογαλία και την έχουμε ξανακερδίσει...»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

14:40 - 06.12.2022

O Τσούμπερ μιλάει στο Sportal για τη μεγάλη βραδιά της Ελβετίας: «Την ξέρουμε καλά την Πορτογαλία και την έχουμε ξανακερδίσει...»

Ο μεγάλος απών από το Μουντιάλ του Κατάρ, Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, μιλάει στο Sportal.gr για την «μάχη» με την ομάδα του Σάντος για μια θέση στην οκτάδα.

Όμως δεδομένα θα είναι πολύ περισσότερο από 1,5 μήνα.  Κάτι που πρακτικά σημαίνει, πως ο Ματίας Αλμέιδα χάνει τον βασικό αριστερό του μπακ, για ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Μια εξέλιξη που πιθανότατα ανοίγει για τα καλά στην ΑΕΚ συζήτηση για μεταγραφική ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση, στην χειμερινή μεταγραφική αγορά.

Το είχατε διαβάσει άλλωστε νωρίτερα στο Sportal.gr, πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μοχαμαντί, θα έκριναν και τον τρόπο που θα κινηθεί η ΑΕΚ για ενίσχυση τον Γενάρη. Και υπήρχαν έτσι κι αλλιώς οι φόβοι για σημαντικό διάστημα απουσία του Ιρανού μπακ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Επομένως πλέον αναμένεται να "τρέξουν" οι εξελίξεις, καθώς η ανάγκη απόκτησης αριστερού μπακ, μοιάζει πλέον επιτακτική για την ΑΕΚ.  Χωρίς πάντως να έχει υπάρξει ακόμα οριστική απόφαση.