Αυτός είναι ο άνθρωπος που καθόταν δίπλα στον Ηλιόπουλο κατά την παρουσίαση του
i

© Intime

Αυτός είναι ο άνθρωπος που καθόταν δίπλα στον Ηλιόπουλο κατά την παρουσίαση του

Sportal newsroom 22:07 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 10.06.2024

Ποιος είναι ο άνθρωπος που βρισκόταν δίπλα στον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, στο πάνελ της παρουσίασης;

Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ η σημερινή! Και αυτό γιατί η Ένωση άλλαξε σελίδα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το πρωί της Δευτέρας (10/6) ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη διοικητική ηγεσία του συλλόγου, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι τα ηνία περνούν στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο.

Μάλιστα, λίγο αργότερα μέσα στην ημέρα ακολούθησε η επίσημη παρουσίαση του Μάριου Ηλιόπουλου από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην αίθουσα Τύπου της «OPAP Arena», όπου ο πρώτος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και ο τελευταίος είπε αντίο φανερά συγκινημένος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του νέου ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου πολλοί αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο κύριος που καθόταν δίπλα στον 54χρονο εφοπλιστή. Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο δικηγόρος Σπύρος Φωκάς, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Aegean.

Έπος! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έβγαλε «πάκο» με 50ευρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου (pics)

Λίγο πριν αρχίσει τις δηλώσεις του, ο πρώην, πλέον, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έβγαλε ένα «πάκο» με 50ευρα.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και αυτό για την ΑΕΚ ισχύει στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο επιχειρηματίας ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στην ηγεσία της Ένωσης, δίνοντας τη σκυτάλη στον Μάριο Ηλιόπουλο.

Οι δύο, λοιπόν, πραγματοποίησαν κοινή συνέντευξη Τύπου και λίγο πριν ο κ. Μελισσανίδης αρχίσει τις δηλώσεις, έβγαλε ένα... πάκο με 50ευρω. Η στιγμή αυτή έφερε το γέλιο στην αίθουσα, εκεί που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι.