Αυτός είναι ο οπαδός της ΑΕΚ που έγινε viral: «Πιστεύω πως έπαιξα ρόλο να δώσει το πέναλτι ο διαιτητής»

Ο viral οπαδός της ΑΕΚ

i

© PrtScr

Αυτός είναι ο οπαδός της ΑΕΚ που έγινε viral: «Πιστεύω πως έπαιξα ρόλο να δώσει το πέναλτι ο διαιτητής»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:08 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 01.10.2024

Ο viral οπαδός της ΑΕΚ μίλησε για τη φάση με τον έλεγχο στο VAR για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην Opap Arena, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πανηγύρισε μία μεγάλη και σημαντική νίκη, όμως άλλος ήταν αυτός που «έκλεψε» την παράσταση.

Ο λόγος γίνεται για τον γνωστό από την παρουσία του στο ελληνικό προμόσιον wrestling, Κρις Κας, ο οποίος την ώρα που εξεταζόταν η φάση από το VAR για το πέναλτι της Ένωσης, πήγε πάνω από το μόνιτορ και κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Μιλώντας λοιπόν στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6, ο οπαδός του Δικεφάλου στάθηκε στην παρουσία του πάνω από το VAR και πήρε θέση για το αν... επηρέασε τον διαιτητή.

Ο viral οπαδός της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ο viral οπαδός της ΑΕΚ © PrtScr

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι Ελληνοτεξανός επιχειρηματίας και ΑΕΚτζής. Με πετύχατε όλοι στο γήπεδο. Of course, είμαστε μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής. Ο διαιτητής μας είχε φορτώσει εμάς τους ΑΕΚτζήδες με κάτι κίτρινες κάρτες, είχαμε παραπάνω έξαψη. Είδαμε τον ρέφερι να πηγαίνει στο VAR, είπα κατέβαινε, γιατί ήταν κρίσιμη η φάση, έπρεπε να βάλουμε το 2-0. Έχω μακρύ μαλλί, μουσάκι, ακούω και λίγο μέταλ.

Ο «αντάρτης» των αιθέρων που κάνει το ξεκίνημα της ζωής του με την ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:35 - 01.10.2024

Ο «αντάρτης» των αιθέρων που κάνει το ξεκίνημα της ζωής του με την ΑΕΚ

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι, ο Φράνζι Πιερό «χτύπησε» ξανά από... αέρος, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ΑΕΚ να επικρατήσει 2-0 του Παναθηναϊκού κι απέδειξε το πόσο πολύτιμος μπορεί να είναι για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα τη φετινή σεζόν, ειδικά σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

Δένει το γλυκό. Είδα τη φάση στην Cosmote-TV. Του έκανε νόημα, είναι πέναλτι, δες το! Πάει, το βλέπει. Πήγα αστραπή, σφαίρα, πάνω από το VAR, σε 2” κατέβηκα, κάτι πήρε το μάτι του. Θέλω να πιστεύω πως έπαιξα κάποιο ρόλο να πάρει τη σωστή απόφαση ο διαιτητής για το πέναλτι. Έχουμε το ZMAK Pro Wrestling, όπως είναι το αμερικάνικο WWE.

Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη είμαστε φίλοι εδώ και δύο δεκαετίες. Είμαστε κουμπάροι. Το ZMAK το έχουμε κάνει και τηλεοπτικό! Θα ήθελαν οι διαιτητές της επαγγελματικής πάλης να σφύριζαν ποδόσφαιρο, εδώ δεν υπάρχουν όρια! Δεν είμαι υπέρ της βίας, απλά είμαι λίγο εκδηλωτικός. Δεν με έχει καλέσει κάποιος μέχρι τώρα στο τηλέφωνο. Πήγα στον διαιτητή με πολύ νόημα, ήταν body language. Ήταν μια ωραία κίνηση, ούτε να κοπανάμε τα τζάμια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, να περνάμε καλά και να κερδίζει η ΑΕΚ».