Στη ρεβάνς στην Ανδόρα θα μάθει την αντίπαλό της η ΑΕΚ στο Conference League

Στη ρεβάνς στην Ανδόρα θα μάθει την αντίπαλό της η ΑΕΚ στο Conference League

Sportal newsroom 23:26 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 10.07.2024

Η Βελέζ Μόσταρ και η Ίντερ Κλουμπ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη Βοσνία και ο αντίπαλος της ΑΕΚ θα προκύψει από τη ρεβάνς στην έδρα της ομάδας από την Ανδόρα.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν η Βελέζ Μόσταρ και η Ιντερ Κλουμπ ντ’ Εσκάλντες από την Ανδόρα.

Μία αναμέτρηση μ’ ενδιαφέρον για την ΑΕΚ, αφού από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλός της στον β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τους φιλοξενούμενους ν’ απειλούν πρώτοι. Στο 17’ με τον Μπερλάνγκα έφτασαν κοντά στο γκολ, το οποίο τελικά σημείωσαν στο 34’ με πλασέ του Λόπεθ, έπειτα από σέντρα του Ασούμπρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, απείλησαν στο 47’ με τον Μούγιαν, ενώ στο 57’ μακρινό σουτ του Χάσκιτς δεν βρήκε στόχο.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, του πρώην τεχνικού του Ατρομήτου, ισοφάρισε τελικά στο 65’ με σουτ του Λόχαν.

Στο 68’ σουτ του Γκαγιέγκο για τους φιλοξενούμενους κατέληξε στο δοκάρι της Βέλεζ και στο 75’ σουτ του Μούγιαν ήταν άστοχο. Η ομάδα της Βοσνίας πίεσε στο φινάλε και στο 92’ σουτ του Γέβτοβιτς, απέκρουσε ο Μουνιόθ.

Βελέζ Μόσταρ: Χάντζικιτς, Ισασέγκι (62’ Όρετς), Χρκατς, Οκέκε, Στουρμ, Πρσες (77’ Γέβτοβιτς), Χαλίλοβιτς (62’ Λόχαν), Σίκαλο, Μουγιάν, Μλίναριτς (46’ Χάσκιτς), Σούλιτς (87’ Μπάιριτς).

Ίντερ Κλουμπ: Μουνιόθ, Γκαγιέγκο, Καμπαγέ, Φεχέρ, Πουέντες (84’ Σάντσεθ), Τόρες (64’ Ντε Λα Τόρε), Ασούμπρε (51’ Μπουχαρμά), Μπερλάνγκα (64’ Μαρτίνεθ), Αλόνσο, Ζαν Λουκ (84’ Αντρέου), Λόπεθ.