«Δανεικός στην ΑΕΚ ο Φοφανά» σύμφωνα με τον Ρομάνο

Φοφανά - Φωτ. IMAGO

i

Ντατρό Φοφανά

«Δανεικός στην ΑΕΚ ο Φοφανά» σύμφωνα με τον Ρομάνο

Κώστας Τσίλης 11:46 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 11.09.2024

"Φωτιά" βάζει στο μεταγραφικό σκηνικό της ΑΕΚ ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, καθώς ανέφερε πως η Τσέλσι δίνει τον Ιβοριανό επιθετικό στην Ένωση με την μορφή δανεισμού

Στην ΑΕΚ αλλά και στην Αγγλία επέμεναν μέχρι και χθες το βράδυ, πως από την στιγμή που έκλεισε η μεταγραφή του Πιερό, έκλεισε η υπόθεση του Ντατρό Φοφανά. Όμως ήρθε σήμερα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να ρίξει μια "βόμβα". Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, έγραψε πως η Τσέλσι συμφώνησε να παραχωρήσει δανεικό τον Ιβοριανό φορ στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο ήδη το αναπαράγουν και Άγγλοι δημοσιογράφοι στο "Χ", υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες και αυτή την στιγμή γίνεται ανταλλαγή σε έγγραφα.

Στο deal για τον δανεισμό, σύμφωνα πάντα με τον Ρομάνο, έχει μπει οψιόν αγοράς στα 20 εκατομμύρια λίρες (δηλαδή πάνω από 21 εκατομμύρια ευρώ), η οποία όμως δεν είναι υποχρεωτική. Πάντως μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχει υπάρξει απολύτως καμία επιβεβαίωση από την ΑΕΚ. Απολύτως καμία και αυτό έχει την σημασία του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!