Ο «Γολγοθάς» δεν τελείωσε για την ΑΕΚ

ΑΕΚ

i

©intime

Ο «Γολγοθάς» δεν τελείωσε για την ΑΕΚ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 09:44 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ ανέβηκε το βουνό των συνεχόμενων πολύ απαιτητικών παιχνιδιών πριν τη διακοπή, όμως μετά τις Εθνικές έρχεται και το... part 2.

Μετά την προηγούμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, την ΑΕΚ την περίμενε ένας αγωνιστικός Γολγοθάς. Αρχικά, μέσα σε εννέα ημέρες είχε τρία ματς «φωτιά» με Ολυμπιακό (εντός), Μπράιτον (εκτός) και Παναθηναϊκό (εκτός), ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν Ατρόμητος (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Άγιαξ (εντός) και Παναιτωλικός (εντός) σε διάστημα έντεκα ημερών.

Με τα πολλά, Ένωση κλήθηκε να δώσει επτά αγώνες μέσα σε 22 ημέρες, με τους περισσότερους από αυτούς να είναι υψηλής δυσκολίας. Μάνι μάνι τα δύο από αυτά τα ματς ήταν ντέρμπι και τα άλλα δύο ευρωπαϊκά με ομάδες επιπέδου Champions League. Και όλο αυτό το... πακέτο, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει αρκετά από τα βαριά του «όπλα» σε πολλούς αγώνες, καθώς ήταν εκτός λόγω τραυματισμών.

Το θέμα είναι πως όποιος πιστεύει ότι τα δύσκολα πέρασαν για την Ένωση πλανάται πλάνην οικτρά. Αρκεί να ρίξει μία ματιά στο καλεντάρι, προκειμένου να αναθεωρήσει...

Ένα 9ήμερο «φωτιά»

Και μετά το τέλος αυτής της διακοπής, η ΑΕΚ έχει να ανέβει... βουνό. Την περιμένουν τρία παιχνίδια «φωτιά» μέσα σε διάστημα εννέα ημερών σε πρωτάθλημα και Europa League. Πάμε να δούμε όμως το πρόγραμμα αναλυτικά...

Την Κυριακή (22/10, 16:00) η Ένωση θα «κονταροχτυπηθεί» με τον Αστέρα στην Τρίπολη, τέσσερις μέρες μετά θα φιλοξενηθεί από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ενώ την άλλη Δευτέρα (30/10, 19:30) θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena».

Βέβαια, μετά το πρόγραμμα είναι πιο βατό για τον Δικέφαλο, καθώς ακολουθούν Κηφισιά (εκτός), Μαρσέιγ (εντός) και Λαμία (εντός). Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως και αυτά τα τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ μέχρι και την επόμενη διακοπή

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

16:00 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

19:45 Μαρσέιγ – ΑΕΚ

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

19:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

19:30 Κηφισιά – ΑΕΚ

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου

22:00 ΑΕΚ – Μαρσέιγ

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

19:30 ΑΕΚ – Λαμία