AEK: «Διαιτητής και VAR αγνόησαν πέναλτι, πιο προκλητικός από κάθε άλλη φορά ο Λουτσέσκου»

AEK: «Διαιτητής και VAR αγνόησαν πέναλτι, πιο προκλητικός από κάθε άλλη φορά ο Λουτσέσκου»

Sportal newsroom 23:22 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 20.10.2024

Η ΑΕΚ στο match report του ντέρμπι στην επίσημη ιστοσελίδα της κάνει λόγο για πέναλτι που δεν δόθηκε και για προκλητική συμπεριφορά του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στο match report του ντέρμπι Δικεφάλων στην «OPAP Arena», το οποίο ήρθε ισόπαλο (1-1), η ΠΑΕ ΑΕΚ στην επίσημο ιστοσελίδα της αναφέρει ότι ο διαιτητής Ομπρένοβιτς και ο VAR αγνόησαν περίπτωση πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπάμπα στον Γκαρσία, ενώ επίσης σημειώνει πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, ήταν πιο προκλητικός από κάθε άλλη φορά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

«Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην OPAP ARENA σε αγώνα για την 8η αγωνιστική της STOIXIMAN Super League 2024-25.

Το σκορ άνοιξε στο 15' για τους φιλοξενούμενους ο Μπάμπα Ραχμάν, όμως η ΑΕΚ απάντησε στο 29'. Ο Κοϊτά βρήκε με κάθετη πάσα τον Πιερό μέσα στην περιοχή, αυτός γύρισε με μέτωπο προς την εστία και με τον Κετζιόρα «κρεμασμένο» πάνω του και πλάσαρε τον Κοτάρσκι!

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει φτάσει και σε δεύτερο γκολ, όμως στο 51' ο διαιτητής Ομπρένοβιτς και ο VAR αγνόησαν περίπτωση πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπάμπα στον Γκαρσία. Ο Σλοβένος διαιτητής προκάλεσε στο τέλος τα έντονα παράπονα της ΑΕΚ, καθώς κράτησε μόνο τρία λεπτά καθυστέρηση, στα οποία μάλιστα δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο.

Άψογη η συμπεριφορά του κόσμου της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν πιο προκλητικός από κάθε άλλη φορά σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς και ειδικά μετά τη λήξη του αγώνα».