Η ΑΕΚ πήρε τον Ιλία Λεφράνκ για τη δεύτερη ομάδα (vid)

Η ΑΕΚ πήρε τον Ιλία Λεφράνκ για τη δεύτερη ομάδα (vid)

Κώστας Τσίλης 15:19 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 14.08.2024

Για τη δεύτερη ομάδα η ΑΕΚ έκλεισε τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, Ιλία Λεφράνκ.

Μία ακόμα μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η ΑΕΚ Β΄. Η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, Ιλία Λεφράνκ.

Ο νεαρός Μαροκινός αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης, αποτελώντας προϊόν των Ακαδημιών της Λέουβεν, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Μέχελεν. 

Ο Λεφράνκ είναι έξι φορές διεθνής με την εθνική Μαρόκου Κ20, ενώ στο παρελθόν κατέγραψε και μία συμμετοχή με την Κ16 του Βελγίου.

Η ΑΕΚ, η οποία και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Super League 2 θέλοντας να ενισχύσει την μεσοεπιθετική της γραμμή έκλεισε τον Λεφράνκ, που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι. 

Ο Αραούχο έχει 2 γκολ και 1 δοκάρι σε ματς που δεν προβλεπόταν καν να παίξει

Όταν ο Σέρχιο Αραούχο έκανε την επέμβαση στο γόνατο τον περασμένο Απρίλη, το πλήγμα για την ΑΕΚ ήταν διπλό. Πρώτον διότι έχανε τον αρχηγό της για τα κρίσιμα ματς των Play Offs και του τελικού του κυπέλλου. Και δεύτερον διότι η αρχική πρόβλεψη ήταν για απουσία κοντά στους πέντε μήνες. Ως εκ τούτου θα επηρέαζε ακόμα και το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Αν όμως για το πρώτο κομμάτι, ο Αραούχο δεν μπορούσε να κάνει και πολλά, παρά μόνο έστω και με πατερίτσες να βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του στα δυο τελευταία ματς του πρωταθλήματος και στον τελικό του κυπέλλου, για το δεύτερο... μερίμνησε. Έκανε ότι χρειαζόταν μέσα στο καλοκαίρι, για να ανατρέψει όλες τις προβλέψεις. Και ο Ματίας Αλμέιδα τον είδε να μπαίνει ξανά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, περισσότερο από έναν μήνα νωρίτερα απ' ότι τον περίμενε.

Αλλά αυτό ίσως και να είναι το λιγότερο. Το ακόμα πιο σημαντικό, είναι το πως έχει εμφανιστεί ξανά στο γήπεδο ο Αραούχο. Στην ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έβαλε στο 92' το γκολ που σήμανε την αντεπίθεση της πρόκρισης. Στην ρεβάνς με την Αντβέρπ, σκόραρε στο 90' και έδωσε ξανά στην ΑΕΚ ελπίδες ανατροπής. Ακόμα και στον Βόλο την περασμένη Κυριακή, στο 89ο λεπτό και πριν σκοράρει ο Άμραμπατ, ο Αραούχο είχε ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την Ένωση, αλλά η κεφαλιά του πήγε στο δοκάρι.

Για την Ελλάδα η ΑΕΚ ψάχνει επιπλέον λύση στα στόπερ σε μεταγραφή και για την Ευρώπη σε 2+1 εναλλακτικές... εντός ρόστερ
EUROPA LEAGUE

23:40 - 05.09.2023

Για την Ελλάδα η ΑΕΚ ψάχνει επιπλέον λύση στα στόπερ σε μεταγραφή και για την Ευρώπη σε 2+1 εναλλακτικές... εντός ρόστερ

Από την στιγμή που έκλεισε η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ με τρεις στόπερ, σε περίπτωση που χρειαστεί, υπάρχουν 2+1 μια εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Πρακτικά αυτό που έχει κάνει ο αρχηγός της ΑΕΚ, είναι πως έχει καταφέρει να πετύχει δυο γκολ, αλλά να έχει και ένα δοκάρι, σε ματς που με βάση τις αρχικές προβλέψεις μετά την επέμβαση, δεν θα έπρεπε να είχε παίξει καν. Βεβαίως ο Αραούχο ακόμα δεν είναι έτοιμος για ολόκληρο 90άλεπτο. Όμως και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα. Ίσως ακόμα και μετά την επιστροφή από την διακοπή του πρωταθλήματος.

Tags: