«Ο Αλμέιδα προτάθηκε στη Λάτσιο αλλά...»: Δημοσίευμα συνδέει τον προπονητή της ΑΕΚ με τον ιταλικό σύλλογο

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

«Ο Αλμέιδα προτάθηκε στη Λάτσιο αλλά...»: Δημοσίευμα συνδέει τον προπονητή της ΑΕΚ με τον ιταλικό σύλλογο

Sportal newsroom 19:43 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 07.06.2024

Η εναλλακτική του Ματίας Αλμέιδα φαίνεται να προτάθηκε στη Λάτσιο, όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η «Corriere dello Sport».

«Η Λάτσιο ανακοινώνει ότι, σήμερα, ο Ιγκόρ Τούντορ παραιτήθηκε από επικεφαλής της πρώτης ομάδας. Η Λάτσιο ευχαριστεί τον προπονητή για το έργο του και του εύχεται καλή τύχη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο», ανέφερε στην ανακοίνωση της η ομάδα της Ιταλίας.

Με αυτή την τοποθέτηση, ο σύλλογος της Serie A έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον Κροάτη τεχνικό, έπειτα από μόλις 11 παιχνίδια στον πάγκο της. Πλέον, οι «λατσιάλι» βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή, θέλοντας να κλείσουν την υπόθεση όσο πιο σύντομα γίνεται. Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν, λοιπόν, ήταν και αυτό του Ματίας Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ανάμεσα στου υποψήφιους κόουτς για τη Λάτσιο ήταν και ο άνθρωπος που προπονεί την ΑΕΚ τώρα. «Η παραίτηση του Ιγκόρ Τούντορ ώθησε τους μάνατζερ να επικοινωνήσουν με τη Λάτσιο. Ανάμεσα στις διάφορες προτάσεις έφτασε και εκείνη του Ματίας Αλμέιδα που ήταν προπονητής της ΑΕΚ την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, η υποψηφιότητα του πρώην μέσου της Μπιανκοσελέστε έπεσε στο κενό», ανέφερε μεταξύ άλλων το ιταλικό Μέσο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής της ΑΕΚ ακούγεται για τη Λάτσιο. Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν ξανά στη λίστα των Ιταλών τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο προτιμήθηκε τελικά η περίπτωση του Ιγκόρ Τούντορ.