Έφτασε στη Βαρκελώνη η ΑΕΚ (pics)
i

© Intime

Έφτασε στη Βαρκελώνη η ΑΕΚ (pics)

Sportal newsroom 19:49 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:50 - 30.07.2024

Η αποστολή της ΑΕΚ αφίχθη το απόγευμα της Τρίτης (30/07) στη Βαρκελώνη και από 'κει θα μεταβεί οδικώς στην Ανδόρα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (01/08, 19:30) η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από την Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλδες στο «Κομιουνάλ» για τη ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League. Οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο ματς έκαναν τα εύκολα δύσκολα και παρότι πήραν τη νίκη (4-3) δεν «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση.

Έτσι, είναι χρέος τους να το κάνουν αυτό στην Ανδόρα. Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή έφτασε στη Βαρκελώνη το απόγευμα της Τρίτης (30/07) και αυτό γιατί αναχώρησε μία μέρα νωρίτερα για την Ανδόρα, ώστε να εγκλιματιστεί στις υψομετρικές συνθήκες.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ίντερ Κλαμπ Ντ΄ Εσκάλδες θα γίνει σε  υψόμετρο 1.022 μέτρων και ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε να προσαρμοστούν γρήγορα οι παίκτες του σε μία συνθήκη που δεν τη συναντούν συχνά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «κιτρινόμαυρη» αποστολή θα μεταβεί οδικώς στην Ανδόρα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!