Έφτασε στην Ολλανδία για την ΑΕΚ ο Μπρινιόλι

Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

©intime

Έφτασε στην Ολλανδία για την ΑΕΚ ο Μπρινιόλι

Sportal newsroom 18:22 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 03.07.2024

Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, αφίχθη στο Μπουργκ Χάαμσταντ, που βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι από χθες ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και με τη... βούλα, αφού η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ιταλού τερματοφύλακα, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Λίγη ώρα μετά το φιλικό με την Μπέρσχοτ, όπου ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με 3-0 και την άφιξη του Νορντίν Άμραμπατ στην Ολλανδία, ο Ιταλός γκολκίπερ πήρε σειρά, καθώς αφίχθη κι εκείνος στο Μπουργκ Χάαμσταντ. Εκεί που βρίσκεται η «κιτρινόμαυρη» αποστολή και κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Είναι αρκετά πιθανό ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι να κάνει ξεμούδιασμα το απόγευμα της Τετάρτης (03/07) και από την Πέμπτη (04/07) θα μπει στις προπονήσεις κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Μπρινιόλι: «Ο Αλμέιδα είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ, ελπίζω να κερδίσω το νταμπλ όπως ο Γκατσίνοβιτς» (vid)

Στην ΑΕΚ ανήκει πλέον ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, καθώς η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιταλού πορτιέρε την Τρίτη (2/7). Ο 32χρονος γκολκίπερ στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε ως «κιτρινόμαυρος» στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube αναφέρθηκε στους στόχους που θέλει να πετύχει, τις φιλοδοξίες και τόνισε ότι ο Ματίας Αλμέιδα ήταν ένας από τους κύριους λόγους που ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νιώθω πολύ καλά, είμαι χαρούμενος που ξεκινάω, αυτό το καινούριο κεφάλαιο στην καριέρα μου, είμαι έτοιμος. Ξέρω, πως δεν είναι συνηθισμένο να πηγαίνεις σε ένα άλλο μεγάλο κλαμπ, αλλά δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, είναι μέρος της δουλειάς μου. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να σέβεσαι τους ανθρώπους».

Για τους στόχους του με την ΑΕΚ:

«Ελπίζω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, ό,τι έγινε στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό είναι μέρος του αθλήματος, δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Είναι ένα βήμα για να κερδίσεις κάτι. Επίσης, μπορεί να μην κερδίζεις πάντα κάτι αλλά είναι ένα βήμα, ένας τρόπος να βελτιωθείς. Εύχομαι εδώ να κατακτήσω κάποιον τίτλο με την ΑΕΚ και να βοηθήσω την ομάδα να έχει ένα λαμπρό μέλλον. Ελπίζω να είμαι τόσο τυχερός όσο ο Γκατσίνοβιτς και να κερδίσω το νταμπλ, ήταν καταπληκτικό».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Στον Παναθηναϊκό το χάσαμε δυστυχώς αλλά δεν ήταν εύκολο. Βάλαμε τα δυνατά μας προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή, αλλά έτσι έιναι το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα εύκολο».

Για τον Ματίας Αλμέιδα:

«Ο Ματίας είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ και ελπίζω να μου δώσει την ευκαιρία να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την σεζόν. Θα βάλω τα δυνατά μου να τους βοηθήσω όλους».