Εκτός κλήσεων της εθνικής Τρινιντάτ και Τομπάγκο ο Λιβάι, κανονικά στο Καμερούν ο Μουκουντί

Λιβάι Γκαρσία & Αρόλντ Μουκουντί

i

©Intime

Εκτός κλήσεων της εθνικής Τρινιντάτ και Τομπάγκο ο Λιβάι, κανονικά στο Καμερούν ο Μουκουντί

Κώστας Τόπας 10:17 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 31.08.2024

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα πάει στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο για την εθνική του ομάδα για τα παιχνίδια του Nations League. Κλήθηκε κανονικά στο Καμερούν ο Αρόλντ Μουκουντί.

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα αγωνιστεί με την εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου κι έτσι θα παραμείνει στην Αθήνα και θα συνεχίσει τις προπονήσεις με την ΑΕΚ.

Ο 26χρονος επιθετικός της Ένωσης, ζήτησε να μείνει εκτός και να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή, όπως αναφέρει η ενημέρωση της ομοσπονδίας, κάτι που έγινε δεκτό.

Η ΑΕΚ «καίει» τον Ντε Τομάς, κρατά χαμηλούς τόνους για Σαντάνια και κτυπά και σ’ άλλα μέτωπα για φορ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:45 - 30.08.2024

Η ΑΕΚ «καίει» τον Ντε Τομάς, κρατά χαμηλούς τόνους για Σαντάνια και κτυπά και σ’ άλλα μέτωπα για φορ

Για την Ένωση δεν υπάρχει το θέμα του Ισπανού επιθετικού της Βαγιεκάνο, η μπάλα είναι χαμηλά για την περίπτωση του Βραζιλιάνου της Παρτιζάν και δουλεύονται άλλες υποθέσεις φορ που δεν έχουν βγει στο προσκήνιο

Αν και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ο Λιβάι αποφάσισε να αποφύγει αυτό το ταξίδι στην πατρίδα του, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί.

Από την άλλη, σταθερά στις κλήσεις του Καμερούν βρίσκεται ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος θα ενισχύσει την εθνική του ομάδα για τα ερχόμενα παιχνίδια για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Το Καμερούν θα δώσει δύο παιχνίδια σε αυτό το διάστημα απέναντι στη Ναμπίμια στις 7 Σεπτεμβρίου και στη Ζιμπάμπουε στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο Μουκουντί ήταν στην αποστολή του Καμερούν και στο προηγούμενο Copa Africa τον Ιανουάριο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!