Εκτός και με Κηφισιά ο Αραούχο, ερωτηματικό για Μαρσέιγ

Εκτός και με Κηφισιά ο Αραούχο, ερωτηματικό για Μαρσέιγ

Κώστας Τσίλης 18:35 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 14.08.2024

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και σήμερα ο Αραούχο και είναι δεδομένο πως θα χάσει το ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά και από Δευτέρα θα φανεί τι θα γίνει με την Μαρσέιγ

Με τον Λιβάι Γκαρσία τα μαντάτα ήταν εξαιρετικά ήδη από χθες για τον Ματίας Αλμέιδα. Ενώ και στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο επιθετικός από το Τρινιντάντ έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα και έδειξε πανέτοιμος. Αντίθετα ακόμα δεν έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για καλά μαντάτα και για τον Σέρχιο Αραούχο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. 

Σκέψη για αλλαγή στο τέρμα της ΑΕΚ στο ματς με την Κηφισιά, με συγκεκριμένη στόχευση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:32 - 02.11.2023

Σκέψη για αλλαγή στο τέρμα της ΑΕΚ στο ματς με την Κηφισιά, με συγκεκριμένη στόχευση

Είναι πιθανό να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ ο Αθανασιάδης στο ματς με την Κηφισιά και υπάρχει συγκεκριμένος αγωνιστικός λόγος που ο Αλμέιδα κάνει αυτή την σκέψη

Δεν ανέβασε στροφές, ενώ πιθανότατα αυτό δεν θα γίνει ούτε και αύριο. Όπερ σημαίνει πως δεν υπολογίζεται ούτε για την αποστολή του παιχνιδιού του Σαββάτου με την Κηφισιά στην Καισαριανή. Για την περίπτωση του Αραούχο το ζήτημα πλέον είναι, αν θα μπορέσει να φορτσάρει ήδη από τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, ώστε να έχει κάποιες πιθανότητες να προλάβει το ματς με την Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κάτι που είναι ακόμα με ερωτηματικό. Ωστόσο είναι ανοιχτό. 

Εκτίμηση είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γίνει. Όμως αν στην προπόνηση είτε της Κυριακής, είτε της Δευτέρας, ο Αραούχο μπορέσει να ανεβάσει στροφές στην δουλειά στα Σπάτα, τότε δεν αποκλείεται να το παλέψει για να μπει έστω στην αποστολή για το ματς με τους Γάλλους. Εξάλλου ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει αποδείξει πολλές φορές, πως αυτό που βάζει ως στόχο στην επιστροφή του μετά από τραυματισμό, μπορεί να το πετύχει.