Εκτός ο Πινέδα στη ρεβάνς με την Ίντερ Εσκάλδες

Πινέδα

i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Εκτός ο Πινέδα στη ρεβάνς με την Ίντερ Εσκάλδες

Sportal newsroom 10:33 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 30.07.2024

Ο Ορμπελίν Πινέδα δεν θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για τη ρεβάνς κόντρα στην Ίντερ Εσκάλδες, λόγω ίωσης.

Νέο «πονοκέφαλο» απέκτησε ο Ματίας Αλμέιδα για τη ρεβάνς της ΑΕΚ κόντρα στην Ίντερ Εσκάλδες. Συγκεκριμένα, ο Ορμπελίν Πινέδα ταλαιπωρείται από ίωση και ως αποτέλεσμα αυτού ο Μεξικανός δεν θα είναι στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού για το παιχνίδι με την ομάδα από την Ανδόρα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός είναι και οι Νίκλας Ελίασον και Κώστας Γαλανόπουλος για τον ίδιο λόγο. Ο Μεξικανός πήγε το πρωί στα Σπάτα αφού είχε συμπτώματα και εξετάστηκε.

Έπειτα επέστρεψε στο σπίτι του για λόγους προφύλαξης, προκειμένου να μην υπάρξει άλλο κρούσμα στην ομάδα. Κάπως έτσι δεν θα ταξιδέψει ούτε αυτός στην Ανδόρα για τη ρεβάνς απέναντι στην Ίντερ Εσκάλδες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ στο πρώτο ματς στην OPAP Arena είχε επικρατήσει με 4-3.

Μάνατζερ Πινέδα: «Ο Ορμπελίν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό, προσπαθούμε να βρούμε μία λύση για να πάει στη Μοντερέι!»

Η Μοντερέι εδώ και μήνες χτυπάει την πόρτα της Ένωσης για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, ωστόσο η στάση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Σε δηλώσεις που έκανε ο μάνατζερ του, Μάριο Βιγιαρεάλ, σχολίασε ότι ο Μεξικανός θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Η αλήθεια είναι ότι βιώνουμε μια άβολη κατάσταση. Είμαι στην Ελλάδα εδώ και 15 ημέρες κι όπως κι ο Ορμπελίν, προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για να καταλήξουμε στην καλύτερη συμφωνία μεταξύ των συλλόγων, καθώς εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στο Μεξικό για προσωπικούς λόγους.

Η αλήθεια είναι πως όταν μιλάω για μια άβολη κατάσταση, είναι επειδή η ΑΕΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με νέο ιδιοκτήτη, που όπως κι ο προηγούμενος θέλει να αφήσει το στίγμα του στην ιστορία της ομάδας», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.