Εκτός προπόνησης της ΑΕΚ ξανά Γκαρσία και Ρότα, εκτός και από το ματς με την Λαμία

Εκτός προπόνησης της ΑΕΚ ξανά Γκαρσία και Ρότα, εκτός και από το ματς με την Λαμία

Κώστας Τσίλης 17:55 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 14.08.2024

Ούτε ο Γκαρσία αλλά ούτε και ο Ρότα ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα και της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ και ως εκ τούτου δεν υπολογίζονται από τον Αλμέιδα για το αυριανό ματς με τη Λαμία.

Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες είχα φανεί πως πολύ δύσκολα θα μπορούσε ο Ματίας Αλμέιδα να υπολογίζει για το αυριανό ματς της ΑΕΚ στη Λαμία τον Λιβάι Γκαρσία αλλά και τον Λάζαρο. Απλώς ειδικά για την περίπτωση του πρώτου σκόρερ της Ένωσης που η κατάσταση του επαναξιολογείται καθημερινά, χρειάστηκε και η σημερινή προπόνηση για να υπάρξουν... τετελεσμένα.

Ο Γκαρσία δεν μπήκε ούτε και σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα της δουλειάς στα Σπάτα. Ως εκ τούτου δεν μπήκε στο πούλμαν της αποστολής της ΑΕΚ, που ταξίδεψε για την Λαμία, για το αυριανό παιχνίδι με την τοπική ομώνυμη ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρότα, που επίσης δεν ακολούθησε ούτε και σήμερα το κανονικό πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης πριν το παιχνίδι με τη Λαμία.

Κατά την πάγια τακτική του ο Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής που ταξίδεψε στην Λαμία. Ως εκ τούτου είναι άγνωστο αν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα στην τελευταία ή τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας στα Σπάτα. Αυτό θα φανεί αύριο λίγο πριν από την σέντρα του ματς στη Λαμία. Φυσικά είναι δεδομένο και γνωστό, πως είναι νοκ άουτ με πρόβλημα τραυματισμού τόσο ο Αρόλντ Μουκουντί, όσο και ο Ζίνι.

Tags: