Επιμένουν οι Μεξικανοί να συνδέουν το όνομα του Αραούχο, με τις εισηγήσεις του Αλμέιδα
i

Νέστορ Αραούχο/© Fu Tian/Getty Images

Επιμένουν οι Μεξικανοί να συνδέουν το όνομα του Αραούχο, με τις εισηγήσεις του Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 18:23 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 14.08.2024

Από την πρώτη στιγμή που υπήρξαν δημοσιεύματα στο Μεξικό περί ενδιαφέροντος για τον Αραούχο η ΑΕΚ το χαμήλωσε πολύ, ωστόσο οι Μεξικανοί επιμένουν πως είναι επιλογή του Αλμέιδα

Είναι γεγονός πως εδώ και αρκετές μέρες, δημοσιεύματα από το Μεξικό έχουν μπλέξει την ΑΕΚ με την περίπτωση του Νέστορ Αραούχο. Του 32χρονου κεντρικού αμυντικού που αγωνίζεται στην Αμέρικα. Από την πρώτη στιγμή από την ΑΕΚ έχουν χαμηλώσει πολύ το θέμα, ξεκαθαρίζοντας η συγκεκριμένη περίπτωση είναι απ' αυτές που είχαν εξεταστεί πέρυσι αλλά όχι και φέτος. Παρόλα αυτά, οι Μεξικανοί επιμένουν. Μάλιστα σήμερα, βάζουν το όνομα του Αραούχο, στις εισηγήσεις του Ματίας Αλμέιδα.

Σύμφωνα με το "La Octava", η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Αραούχο, κατόπιν αιτήματος του Αργεντινού τεχνικό. Μάλιστα τονίζουν στο ρεπορτάζ τους οι Μεξικανοί, πως ο λόγος που ο Αλμέιδα θέλει τον Μεξικανό στόπερ, είναι, μεταξύ άλλων, πως έχει εμπειρία από την Ευρώπη. Όσον αφορά τα... διαδικαστικά της υπόθεσης, καθότι ο Αραούχο δεσμεύεται συμβόλαιο για ακόμα δυο χρόνια, σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αμέρικα είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Ενώ επισημαίνεται πως και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να πάει σε ομάδα που να πάρει θέση βασικού. 

Βεβαίως από την πλευρά της ΑΕΚ, παρά και αυτό το αναλυτικό ρεπορτάζ από το Μεξικό, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι ως προς την αρχική τοποθέτηση. Επίσης έχει σημασία και το γεγονός πως ο Αραούχο είχε φύγει από την Θέλτα για την Αμέρικα, επειδή η επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στο Μεξικό. Και τώρα μοιάζει λίγο περίεργο να θέλει να γυρίσει και πάλι πίσω στην Ευρώπη. Από την άλλη μεριά, είναι περίεργο το γεγονός πως οι Μεξικανοί όχι μόνο συντηρούν το μεταγραφικό σενάριο, αλλά το κρατάνε σχεδόν επι καθημερινής βάσης, πολύ ψηλά.