ΑΕΚ: Επιστρέφει η αποστολή και πάει στα Σπάτα για προπόνηση

ΑΕΚ: Επιστρέφει η αποστολή και πάει στα Σπάτα για προπόνηση

Κώστας Τσίλης 12:12 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 20.08.2024

Νωρίς το μεσημέρι (13.00) τελικά θα καταφέρει να επιστρέψει η αποστολή της ΑΕΚ από τα Γιάννενα στην Αθήνα και θα πάει κατευθείαν για να κάνει προπόνηση

Επιτέλους... τέλος στην ταλαιπωρία της αποστολής της ΑΕΚ στα Γιάννενα. Η ομίχλη στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων διαλύθηκε και η πτήση της επιστροφής, η οποία ακυρώθηκε χθες το βράδυ και ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί ακόμα και σήμερα το πρωί, προγραμματίστηκε για τις 13.00. 

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και με δεδομένο πως έτσι κι αλλιώς η σημερινή (4/1) προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πάνε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στα Σπάτα. 

Ωστόσο δεδομένα έχει υπάρξει επιπλέον ταλαιπωρία, καθώς όχι μόνο υποχρεώθηκε η ομάδα να κάνει μια επιπλέον διανυκτέρευση στα Γιάννενα. Αλλά από το πρωί σήμερα ήταν στην αναμονή για το πότε θα καταφέρει τελικά να ταξιδέψει. 

Για τον Ματίας Αλμέιδα έχει σημασία στην προπόνηση της Τετάρτης να διαπιστώσει αφενός αν υπήρξαν ζητήματα από το χθεσινό παιχνίδι και αφετέρου την κατάσταση του Πέτρου Μάνταλου αλλά και του Λάζαρου Ρότα. Άλλωστε επί της ουσίας ήδη από σήμερα, ξεκινά η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο (8/1, 19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.