Επιχείρηση «συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο», από τον Αλμέιδα
i

ΑΕΚ, προπόνηση/intime

Επιχείρηση «συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο», από τον Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 14:08 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 14.08.2024

Ο Αλμέιδα δεν άλλαξε τίποτα από το πρόγραμμα της ΑΕΚ παρά το χθεσινό... ξενύχτι και πάρτι του κόσμου στα Σπάτα και προχωρά πάνω σ' αυτό που είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια

Οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έφυγαν από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων χθες το βράδυ, περισσότερες από δυο ώρες μετά τα μεσάνυχτα. Και κάποιους από τους οπαδούς τους άφησαν ακόμα εκεί στα... πέριξ. Όμως παρόλα όσα έγιναν χθες το βράδυ, ο Ματίας Αλμέιδα δεν άλλαξε καθόλου το πρόγραμμα της ομάδας. 

Παρόλο που όλοι έφυγαν για τα σπίτια τους αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και από την υπερένταση δύσκολα θα κοιμήθηκαν πριν τα ξημερώματα, ο Αργεντινός τεχνικός τους περίμενε κανονικά σήμερα το πρωί στα Σπάτα για προπόνηση. Αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, πως η ομάδα συνεχίζει κανονικά στον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που έχει μπροστά της. Με το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Άλλωστε ο Αλμέιδα, λίγα λεπτά μόνο μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Φάληρο και όταν ακόμα οι παίκτες πανηγύριζαν την σπουδαία νίκη, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. «Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο» φώναξε στους ποδοσφαιριστές του. Και αυτό ακριβώς, είναι το ίδιο που επανέλαβε και σήμερα. Για τον Αλμέιδα και τους παίκτες του, δεν υπάρχει πλέον τίποτε άλλο, εκτός από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.