Μία εικόνα χίλιες λέξεις: Η επική τιμωρία του Αλμέιδα προς τους χαμένους του διπλού

Τιμωρία για τους ηττημένους.

i

©intime

Μία εικόνα χίλιες λέξεις: Η επική τιμωρία του Αλμέιδα προς τους χαμένους του διπλού

Sportal newsroom 13:16 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 14.08.2024

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τιμωρήσει την ομάδα που ηττήθηκε στην προπόνηση εφηύρε ο Ματίας Αλμέιδα.

Η τιμωρία που επέβαλε ο Ματίας Αλμέιδα στην ομάδα που ηττήθηκε στην πρωινή προπόνηση ήταν επική.

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε από τους χαμένους να γονατίσουν στη γραμμή της εστίας κοιτώντας προς το βάθος της και οι νικητές σούταραν και τους σημάδευαν. Το σκηνικό φυσικά προκάλεσε έντονα γέλια και τα πειράγματα ήταν αρκετά. 

Δείτε το βίντεο της ΑΕΚ:

Να θυμίσουμε ότι στην προετοιμασία είναι οι Τζάλοου Λαμαράνα και Ρόκσον Γιεμπόα, οι οποίοι μπήκαν ξαφνικά στην επικαιρότητα της ΑΕΚ. Ανακοινώθηκε η απόκτησή τους χθες, ως μεταγραφές για την Β' ομάδα. Με απόφαση του Ματίας Αλμέιδα, όμως, ταξίδεψαν με την αποστολή για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Το Sportal.gr επιχείρησε να κάνει την ακτινογραφία των Αφρικανών. Πολύ περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς για τον Λαμαράνα. Άλλωστε ο μέσος από την Γκάμπια, είναι και μεγαλύτερος σε ηλικία, καθώς είναι στα 21 του. Κι έχει ήδη «γράψει» παρουσίες σε διεθνείς διοργανώσεις μ' όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γκάμπια. Ενώ κάνει μια σχετικά γεμάτη σεζόν με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, αφενός διότι οι Πορτογάλοι έχουν πολύ οργανωμένα τμήματα υποδομής και μαζική παραγωγή ποιοτικών νεαρών ποδοσφαιριστών. Αφετέρου έχουν ένα ισχυρό δίκτυο για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Πορτογαλία. Παρόλα αυτά ο Λαμαράνα βρήκε 18 συμμετοχές, τις οποίες συνόδευσε με δύο γκολ.

 Όσον αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του 21χρονου χαφ, αυτά περιγράφονται από το σάιτ «epicsportsafrica.com»μ σύμφωνα με το οποίο ο Λαμαράνα είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεκάρι αλλά και ως οκτάρι. «Έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και μπορεί να κατευθύνει πολύ καλά το παιχνίδι καθώς βλέπει γήπεδο. Είναι ένας πολύ καλός ντριμπλέρ, που πάντα βρίσκει τις κατάλληλες λύσεις σε κλειστούς χώρους. Ενώ μπορεί να κάνει ώριμες επιλογές με την μπάλα στα πόδια». 

Για τον Ρόκσον, που είναι στα 19 του χρόνια, υπάρχουν σαφώς λιγότερες πληροφορίες. Ελάχιστες για την ακρίβεια. Με εξαίρεση το γεγονός πως ο Γκανέζος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και είναι ένα στόπερ με ύψος κοντά στο 1,90, δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά. Υπάρχουν ωστόσο καλές συστάσεις, που μένει βεβαίως να φανούν και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.