Έριξε πεντάρα η Νόα πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ
i

© facebook

Έριξε πεντάρα η Νόα πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Sportal newsroom 20:11 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:19 - 11.08.2024

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα Αρμενίας η Νόα, η οποία διέλυσε με 5-0 τη Σίρακ εκτός έδρας λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Κεφάτη η Νόα εν όψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League! Η ομάδα του Ρουί Μότα στο πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα Αρμενίας διέσυρε με 5-0 τη Σίρακ και μάλιστα εκτός έδρας.

Από το πρώτο ημίχρονο είχαν καθαρίσει την υπόθεση νίκη οι φιλοξενούμενοι, αφού χάρη στα γκολ των Γκρεγκόριο (8') και Τσινάρι (19') πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στην επανάληψη το πάρτι συνεχίστηκε, με τους Τσινάρι (53'), Φερέιρα (84') και Αίας (90') να διαμορφώνουν το τελικό 0-5, που μαρτυράει ότι η ομάδα από την Αρμενία έρχεται στην Ελλάδα ορεξάτη για τη ρεβάνς με την Ένωση.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι στην Αρμενία η Νόα πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στον Δικέφαλο, ο οποίος πραγματοποίησε μία πολύ κακή εμφάνιση και καλείται να κάνει την ανατροπή στον επαναληπτικό της Νέας Φιλαδέλφειας, προκειμένου να αποφύγει τον πρόωρο αποκλεισμό του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!