Φέρνει Μαρσιάλ, σαρώνει στο ράλι: Εκεί θα τρέξει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Μάριος Ηλιόπουλος - Πόσους βαθμούς έχει συγκεντρώσει

Αντονί Μαρσιάλ - Μάριος Ηλιόπουλος

Φέρνει Μαρσιάλ, σαρώνει στο ράλι: Εκεί θα τρέξει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Μάριος Ηλιόπουλος - Πόσους βαθμούς έχει συγκεντρώσει

Sportal newsroom 10:49 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 18.09.2024

Μετά την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος ετοιμάζεται να τρέξει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Αντονί Μαρσιάλ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος έπειτα από μια σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Premier League, με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι ετήσιες απολαβές του Γάλλου επιθετικού, μαζί με τα μπόνους, θα ξεπεράσουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ και θα φτάσουν στα 3,5. Κάτι που προφανώς κάνει τον Μαρσιάλ, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ΑΕΚ. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως σε βάθος τριετίας, το κόστος θα φτάσει περίπου στα 10,5 εκατομμύρια ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά τον Έρικ Λαμέλα, φέρνει στα ελληνικά γήπεδα άλλον έναν σπουδαίο αστέρα του ποδοσφαίρου. Κι όλα αυτά την ώρα που η ώρα της τέταρτης ανάβασης της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πλησιάζει.

Συγκεκριμένα, το Πήλιο θα φιλοξενήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο τον τέταρτο αγώνα της φετινής σεζόν, την «43η Seajets Ανάβαση Πορταριάς», με τις μάχες να αναμένονται επικές. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, έπειτα από τις νίκες του σε Ριτσώνα, Ψάθα και Κύμη, θέλει να κάνει το «4 στα 4» και να πλησιάσει περισσότερο στην κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου στη Formula Saloon.

Ο «Mario» θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta και θα έχει ισχυρό συναγωνισμό, όμως είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα ώστε να κατακτήσει ακόμα ένα Πρωτάθλημα.

Αυτή τη στιγμή στη Formula Saloon ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι πρωτοπόρος με 75 βαθμούς, με τον δεύτερο «Κανέλλο» να έχει 37 και τον τρίτο Παναγιώτη Παρθένη να έχει 33.

Να σημειωθεί ότι στην Ε ο Σταύρος Χατούπης προηγείται με 62 βαθμούς με τον Χάρη Μπουροθανασόπουλο να έχει 46, στην Ν o Μηνάς Μπενής έχει 68 έναντι 43 του Γιώργου Θανάση και στην Α ο Μιχάλης Ευθυμίου έχει 65, ο Αλέξης Μητσάκος 48 και ο Στάθης Κουκέας 43.