H AEK «φορτσάρει» για να έχει από την 1η Ιουλίου στο Μπουργκ τον Μπρινιόλι και ακόμα μια προσθήκη

Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

©Intime

H AEK «φορτσάρει» για να έχει από την 1η Ιουλίου στο Μπουργκ τον Μπρινιόλι και ακόμα μια προσθήκη

Κώστας Τσίλης 22:50 - 22.06.2024

Πολλές μεταγραφικές υποθέσεις ταυτόχρονα δουλεύει η Ένωση καθώς είναι πολλές οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, ωστόσο ο στόχος είναι να ξεκινήσει το δεύτερο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας με δυο προσθήκες

Προφανώς και για τον Ματίας Αλμέιδα είναι σημαντική κάθε προπόνηση, από την πρώτη μέρα που η αποστολή της ΑΕΚ θα φτάσει στην Ολλανδία. Όμως ο Αργεντινός τεχνικός ξέρει πως για περισσότερους από έναν, κυρίως πρακτικούς λόγους, η πιο ουσιαστική δουλειά στο κτίσιμο της ομάδας. θα γίνει στο δεκαήμερο από την 1 εως της 11 Ιουλίου, που η ομάδα θα πάει στο Μπουργκ Χάαμσταντ. Και όχι την πρώτη εβδομάδα στο Αλκμαάρ.

Εξ ου και οι μεταγραφικές μηχανές της ΑΕΚ δουλεύουν στο φουλ, προκειμένου να μπορέσουν κάποιες από τις ανοιχτές υποθέσεις, να τις κλείσουν άμεσα. Είναι στόχος για την Ένωση να κλείσει και η περίπτωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και μια ακόμα μεταγραφική κίνηση εντός τέτοιων χρονικών ορίων, ώστε να μπορούν να πιάσουν δουλειά στην Ολλανδία από την 1η του Ιούλη.

Το έδαφος που κερδίζει συνεχώς ο Μπρινιόλι στην ΑΕΚ και η αναζήτηση στην αγορά και για στόπερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:08 - 21.06.2024

Το έδαφος που κερδίζει συνεχώς ο Μπρινιόλι στην ΑΕΚ και η αναζήτηση στην αγορά και για στόπερ

Η Ένωση ανεβάζει μεταγραφικές στροφές και αυτό που φαίνεται για την υπόθεση τερματοφύλακα είναι πως η περίπτωση του Ιταλού... "ανεβαίνει", ενώ υπάρχει ψάξιμο και για στόπερ

Έχετε διαβάσει πολλές φορές στο Sportal.gr τις τελευταίες δυο ημέρες, πως η υπόθεση του Μπρινιόλι κέρδισε πολύ έδαφος και ανέβηκε πολύ ψηλά στην ατζέντα. Χωρίς καν να έχει εγκαταλειφθεί αυτή του Θωμά Στρακόσια. Η ΑΕΚ προχωρά για να κλείσει τον Μπρινιόλι και θα παραμείνει στην αγορά και για δεύτερο τερματοφύλακα, καθότι δεν υπολογίζονται ούτε ο Στάνκοβιτς, ούτε ο Αθανασιάδης. Και είναι μια υπόθεση, που θέλουν στην ΑΕΚ να την τελειώσουν άμεσα.

Επίσης υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την ΑΕΚ να βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφικής κίνησης. Με εξελίξεις οριστικές ακόμα και από μέρα σε μέρα, με στόχο και αυτή η προσθήκη, να βρίσκεται στην Ολλανδία και να πιάσει δουλειά από την 1η του Ιούλη. Στην ΑΕΚ εξάλλου, τα μεταγραφικά μέτωπα είναι πολλά και δουλεύονται ταυτόχρονα.

Στην Ένωση ψάχνουν και για αριστερό και για δεξί μπακ και για ακραίο επιθετικό και για σέντερ φορ και για κεντρικό χαφ, αλλά ακόμα και για στόπερ. Δεν είναι εύκολο να κλείσουν άμεσα όλες αυτές οι περιπτώσεις. Όμως μια εξ αυτών, φέρεται πως είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί άμεσα.