Με στραβά πλάνα έγινε η μετάδοση του ΑΕΚ - Γάνδη (gallery)

Με στραβά πλάνα έγινε η μετάδοση του ΑΕΚ - Γάνδη (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:57 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 10.07.2024

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τη Γάνδη σε φιλικό αγώνα στην Ολλανδία με την κάμερα της Cosmote TV να βρίσκεται στο «Sportpark van Zuijen» για τον αγώνα. Ωστόσο οι περιορισμένοι χώροι την ανάγκασαν να προσφέρει στραβή εικόνα.

Στην Ολλανδία πραγματοποιεί η ΑΕΚ την προετοιμασία της, με φόντο τη νέα σεζόν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Ανάμεσα στα φιλικά που έδωσε η Ένωση ήταν και εκείνο εναντίον της Γάνδης.

Οι φίλοι της Ένωσης είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας από την Cosmote TV, η οποία και μεταδίδει όλες της αναμετρήσεις των «κίτρινων». Όπως και στα υπόλοιπα ματς, έτσι και σε αυτό το συνδρομητικό μετέδωσε ζωντανά τον αγώνα με τη διαφορά πως η εικόνα είχε μία... κλίση.

Συγκεκριμένα, οι περιορισμένοι χώροι το «Sportpark van Zuijen» δημιούργησαν πρόβλημα στο πλάνο κάλυψης του αγώνα, με αποτέλεσμα οι κάμερα που έδειχνε το ματς να δείχνει λίγο στραβά την εικόνα του αγώνα.

Δείτε εικόνες:

«Αστραπόβροντα» από Αλμέιδα στους παίκτες της ΑΕΚ

Από την αρχή της περασμένης εβδομάδας μέχρι και σήμερα, ο Ματίας Αλμέιδα είναι σε εξαιρετική διάθεση και τεράστια κέφια. Αυτό ωστόσο μπορεί να αλλάξει πάρα πολύ εύκολα, όταν η δουλειά δεν γίνεται σωστά και με τον τρόπο που θέλει. Όπως συνέβη στη σημερινή πρωινή προπόνηση εδώ στο Μπουργκ.

Ο Αλμέιδα έβαλε τους ποδοσφαιριστές του σε δίτερμα, αλλά με συγκεκριμένους κανόνες προκειμένου να δουλέψει επιμέρους κομμάτια της τακτικής. Αυτό που διαπίστωσε ο Αργεντινός τεχνικός, ήταν πως οι παίκτες του δεν ανταποκρίθηκαν ούτε ως προς την διάθεση, ούτε ως προς την συγκέντρωση που ήθελε. Και τότε αμέσως συννέφιασε και πολύ γρήγορα άρχισαν τα… αστραπόβροντα.

Διέκοψε το δίτερμα και τους μάζεψε όλους γύρω του. «Μέχρι τώρα ότι έχουμε κάνει σ’ αυτή την άσκηση, είναι σκ…α. Δεν γίνεται να περπατάμε. Πάρτε το πιο σοβαρά, διότι ότι κάνουμε εδώ στην προπόνηση, βγαίνει και στο γήπεδο. Πρέπει πάντα να τα δίνουμε όλα. Αυτό που κάνουμε εδώ, είναι σε συνθήκες αγώνα. Αυτό θα συναντήσουμε μπροστά μας και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο» ήταν μόνο ένα μέρος από τα… γκάζια που έριξε στους ποδοσφαιριστές του.

Το δίτερμα κατόπιν συνεχίστηκε. Και τα γκάζια μάλλον έπιασαν άμεσα τόπο, καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν εντελώς διαφορετική αγωνιστική εικόνα. Μάλιστα στην πρώτη φάση που έγινε γκολ με πολύ σωστό τρόπο ανάπτυξης, ο Αλμέιδα χειροκρότησε και μοίρασε «μπράβο». Όσο για το δίτερμα, εκτός της δουλειάς στην τακτική, ο Αργεντινός τεχνικός έδειξε και τις σκέψεις του για το αυριανό φιλικό με την Γάνδη, τελευταίο επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Αλμέιδα έβαλε ξανά τον Χατζισαφί δίπλα στον Μήτογλου, με δεδομένο πως ο Μουκουντί αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δάχτυλο μετά από κτύπημα στο φιλικό με την Μπριζ, ενώ ο Βίντα δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Πήλιος ήταν αριστερά και ο Ρότα δεξιά. Ο Γιόνσον με τον Γαλανόπουλο στις θέσεις των χαφ, ο Λιούμπιτσιτς σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον Γκαρσία και ο Ελίασον με τον Ζίνι στα δυο άκρα της επίθεσης.