ΑΕΚ: Η... άλλη ζωή του Βίντα
i

Ο Βίντα / © Intime

ΑΕΚ: Η... άλλη ζωή του Βίντα

Sportal newsroom 17:54 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 20.08.2024

Ο Ντομαγκόι Βίντα πέρα από την ποδοσφαιρική του καριέρα, ασχολείται και με τη φάρμα εκτροφής γουρουνιών που έχει στην Κροατία.

Το βράδυ της Δευτέρας (2/1) το κροατικό τηλεοπτικό κανάλι «HTV1» ασχολήθηκε με τη ζωή του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, εκτός των γραμμών του γηπέδου, προβάλλοντας ένα σχετικό ντοκιμαντέρ με θέμα την ενασχόλησή του με τη φάρμα εκτροφής γουρουνιών που διαθέτει.

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Dulum zemlje» της κροατικής τηλεόρασης θέλει να δώσει κίνητρο στους Κροάτες να ασχοληθούν με την κτηνοτροφική και την αγροτική εργασία και σε αυτό το πλαίσιο επισκέφτηκαν τη φάρμα έμπειρου άσου της Ένωσης.

«Στη ζωή πρέπει να είσαι θαρραλέος και χρειάζεται να δίνεις για να παίρνεις. Πολλοί μου είπαν ότι ήμουν τρελός που επένδυσα τόσα πολλά χρήματα εδώ στη Σλαβονία, αλλά αισθανόμουν ότι έπρεπε να βοηθήσω τoυς ανθρώπους και την περιοχή μου. Είμαι χαρούμενος που είμαστε φίλοι και ελπίζω έτσι να είναι για όλη τη ζωή μας», ανέφερε αρχικά ο Βίντα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στο ξεκίνημα δεν ήμουν εξοικειωμένος με τα μαύρα γουρούνια και κανείς από εμάς δεν είχε καμία σχέση με την κτηνοτροφία. Όλοι ήταν σίγουροι πως αυτό ήταν πεταμένα λεφτά. Συνέχεια μου έλεγαν ότι σπαταλούσα πολλά χρήματα, αλλά στόχος μου ήταν να το κάνω γνωστό. Δυστυχώς αρκετοί άνθρωποι έχουν φύγει από την Κροατία αλλά είμαι κάπως αισιόδοξος ότι κάποιοι θα επιστρέψουν».