Ο Σκόλα αποθέωσε τον Αλμέιδα: «Συγχαρητήρια γι' αυτό που έχεις καταφέρει...» (vid)

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Ο Σκόλα αποθέωσε τον Αλμέιδα: «Συγχαρητήρια γι' αυτό που έχεις καταφέρει...» (vid)

Sportal newsroom 18:13 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:18 - 14.08.2024

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Λουίς Σκόλα, αποθέωσε τον συμπατριώτη του Ματίας Αλμέιδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Από το βράδυ της Κυριακής (15/5) η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη σεζόν 2022-23. Η Ένωση διέλυσε τον Βόλο με 4-0 στην τελευταία παράσταση της για φέτος στην καυτή «OPAP Arena» και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος, ενώ τώρα στοχεύει στο νταμπλ.

Φυσικά, μεγάλο πρωταγωνιστής αυτής της επιτυχίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο του Δικεφάλου κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Ένας γνωστός συμπατριώτης του Πελάδο, ο Λουίς Σκόλα, έσπευσε να τον αποθεώσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσω ενός βίντεο, ενώ τόνισε ότι σύντομα θα τα πουν από κοντά.

«Καλημέρα! Πολλά συγχαρητήρια γι' αυτό που έχεις καταφέρει...υποθέτω ότι όταν ακούσεις το μήνυμα θα είσαι ήδη πρωταθλητής. Θέλω να σου στείλω μια τεράστια αγκαλιά, συγχαρητήρια, ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην αρχηγός της Αλμπισελέστε.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περίοδο που ο Σκόλα ήταν ηγέτης της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Αργεντινής, ο Αλμέιδα ήτα βασικός πυλώνας στα χαφ της ποδοσφαιρικής Αργεντινής.