Με Γκατσίνοβιτς - Αθανασιάδη η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ
i

© Intime

Με Γκατσίνοβιτς - Αθανασιάδη η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:03 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 14.08.2024

Τους 11 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που θα αγωνιστούν κόντρα στην Αντβέρπ γνωστοποίησε ο Ματίας Αλμέιδα, με τον Γιώργο Αθανασιάδη και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να ξεκινούν ως βασικοί.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο Βέλγιο με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions Leauge. Aντίπαλος της η Αντβέρπ την οποία και θα αντιμετωπίσει στις 22:00 το βράδυ (22/8), θέλοντας να πάρει το «διπλό».

Εκτός λόγω ενοχλήσεων ο Στάνκοβιτς

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωστοποίησε τους 11 ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στην Αμβέρσα. Ο Γιώργος Αθανασιάδης επιστρέφει στο αρχικό σχήμα της ομάδας και αντικαθιστά τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο 30χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας, παρά τις πολύ καλές τους εμφανίσεις, έμεινε εκτός ενδεκάδας, καθώς αισθανόταν από την Κυριακή έντονες ενοχλήσεις. 

Επιστροφή στις βασικές επιλογές και για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος χαφ ήταν εκ των κορυφαίων στην προηγούμενη αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena». Θυμίζουμε ότι η Ένωση πήρε δραματική πρόκριση σε εκείνο το ματς χάρη σε δύο γκολ του Σέρχιο Αραούχο και το Ντομαγκόι Βίντα στις καθυστερήσεις. 

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Έλληνας γκολκίπερ, έχοντας μπροστά του τους Βίντα - Μουκουντί στη θέση των στόπερ και τους Σιντιμπέ - Χατζισαφί στα άκρα. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σιμάνσκι και Πινέδα. Την τριάδα πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία συνθέτουν οι Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς.

Ο Σιμόες στο Sportal: «Είμαι εθισμένος στην ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης είναι ηγέτης με μεγάλη καρδιά, το βλέμμα του τα λέει όλα»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:12 - 22.08.2023

Ο Σιμόες στο Sportal: «Είμαι εθισμένος στην ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης είναι ηγέτης με μεγάλη καρδιά, το βλέμμα του τα λέει όλα»

Ο μυστικός αρχηγός που αγάπησε την ΑΕΚ και αγαπήθηκε όσο λίγοι, ο Αντρέ Σιμόες μιλάει για όλους και για όλα στο Sportal. Για τις πιο σημαντικές στιγμές του, τους τίτλους και τα «χρυσά» γκολ που πέτυχε στην επταετία που φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα», τα όσα έζησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την πικρία που δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρό του στην «OPAP Arena», αλλά και για το ενδεχόμενο μια μέρα να επιστρέψει στην Ένωση.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία.

Η ενδεκάδα της Αντβέρπ: Μπουτές, Μπατάιγε, Αλντερβέιρελτν, Κουλιμπαλί, Ντε Λαέ, Κεϊτά, Εκελένκαπ, Βερμέερεν, Οντρέτζκα, Μπαλίκουισα, Γιάνσεν