Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό: Με Τσούμπερ πίσω από τον Λιβάι!

Στίβεν Τσούμπερ

i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό: Με Τσούμπερ πίσω από τον Λιβάι!

Sportal newsroom 19:54 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 14.08.2024

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των play offs της Super League

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (23/4, 21:00) για την πέμπτη αγωνιστική των play offs της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί, με σκοπό να παραμείνουν στην κορυφή.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα σε ότι αφορά την ενδεκάδα στο ντέρμπι κόντρα στους Πειραιώτες. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Αθανασιάδης, έχοντας μπροστά του τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής βρίσκεται ο Σιμάνσκι, με τον Πινέδα να παίρνει φανέλα βασικού στη θέση 10.

Στις πτέρυγες βρίσκονται οι Ελίασον και Γκατσίνοβιτς, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία στην «αιχμή του δόρατος», με τον Στίβεν Τσούμπερ να βρίσκεται από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία.