«Η ΑΕΚ κλείνει τον 19χρονο στόπερ Βαλεντίν Γκόμες», διαψεύδει η Ένωση

Βαλεντίν Γκόμες

«Η ΑΕΚ κλείνει τον 19χρονο στόπερ Βαλεντίν Γκόμες», διαψεύδει η Ένωση

Sportal newsroom 15:04 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 14.08.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, Βαλεντίν Γκόμες. Στην ΑΕΚ λένε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με νεαρό στόπερ.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως κλείνει νεαρό κεντρικό αμυντικό από την Αργεντινή. Συγκεκριμένα, το Koinc Sport στο Twitter, που ασχολείται αποκλειστικά με ποδοσφαιρικές μεταγραφές, αναφέρει πως η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση 

«Η ΑΕΚ πλησιάζει στο να υπογράψει τον 20χρονο Αργεντίνο στοπερ της Βέλες Σάρσφιλντ με μόνιμη μεταγραφή. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Συζητούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες με μελλοντικά ποσοστά πώλησης. Η συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Στην ΑΕΚ πάντως λένε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με τον Βαλεντίν Γκόμες και η Ένωση δεν ασχολείται με την περίπτωσή του.

Το who is who του Βαλεντίν Γκόμες

Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Αργεντινής τον χώρο της άμυνας. Ο Βαλεντίν Γκόμες έχει την ικανότητα να παίξει και τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας, ενώ μάλιστα έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων κλαμπ όπως ο Άγιαξ και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Αποτελεί «προϊόν» των Ακαδημιών της Βέλες, έχει ύψος 1.80, και με την πρώτη ομάδα έχει 54 συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ.