Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Μιχάλη και ζητάει παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους

Ο Μιχάλης Κατσούρης

i

© AEK FC

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Μιχάλη και ζητάει παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους

Κώστας Τόπας 12:14 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 14.08.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ένα λιτό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Μιχάλη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (08/08) από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Μιχάλη, η ΑΕΚ δε θα σε ξεχάσει ποτέ! Παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους και τους υπεύθυνους!», με αυτόν τον τρόπο, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θέλησε να αποχαιρετήσει τον 29χρονο οπαδό της, όπου δέχτηκε χτύπημα με αμβλύ αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι εκεί υπέκυψε στα τραύματά του. 

Μέσω αυτής της ανάρτησης στα social media, η ΑΕΚ ζητάει την παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους και τους υπεύθυνους, ενώ από την καθιερωμένη σύσκεψη αποχώρησε ξεκαθαρίζοντας πως θεωρεί υπεύθυνους για ότι έγινε τη Ντιναμο Ζάγκρεμπ και την Αστυνομία.

Μετά τα όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Τρίτης (08/08) το ματς μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ οδεύει προς αναβολή. Αυτό αποφασίστηκε στην σύσκεψη που είναι σε εξέλιξη και από την οποία αποχώρησε η ΑΕΚ. Κάτι που είναι φυσικά το ελάχιστο, από την στιγμή που ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς UEFA.