Η γροθιά του Γαλανόπουλου ήταν ήδη έτοιμη: Η κίνηση του μέσου της ΑΕΚ πριν από το γκολ που δεν πρόσεξε κανείς

Η γροθιά του Γαλανόπουλου ήταν ήδη έτοιμη: Η κίνηση του μέσου της ΑΕΚ πριν από το γκολ που δεν πρόσεξε κανείς

Κώστας Τσιακλής • 20:18 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 14.08.2024

Το... προαίσθημα του Κώστα Γαλανόπουλου πριν βάλει το γκολ της νίκης της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Λες και το 'ξερε! Ο Κώστας Γαλανόπουλος ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Ο Έλληνας μέσος σημείωσε το γκολ της νίκης (1-2) της Ένωσης στο 90ό λεπτό του αγώνα. Αμέσως μετά το τέρμα που σημείωσε, ο Κώστας Γαλανόπουλος ύψωσε το μαύρο περιβραχιόνιο που φορούσε στην μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη μπροστά στην κερκίδα των φανατικών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσω του Sportal ο πανηγυρισμός του Κώστα Γαλανόπουλου δεν ήταν προσχεδιασμένος. Ο Έλληνας μέσος αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε ύψωσε αυθόρμητα το μαύρο περιβραχιόνιο στον ουρανό. «Η υψωμένη μας γροθιά θα σας αγγίζει πάντα» έγραψε ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ στο instagram.

Η κίνηση του Έλληνα μέσου έτυχε αποθέωσης από όλον τον κόσμο. Ωστόσο, λίγοι πρόσεξαν ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος στη φάση του γκολ δεν φορούσε το περιβραχιόνιο στο χέρι του. Αντίθετα, όπως φαίνεται και από το τηλεοπτικό πλάνο το κρατούσε στην παλάμη του.

Θαρρείς και είχε προαίσθημα ότι θα βάλει γκολ. Το δήλωσε, άλλωστε, και ο ίδιος μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της Cosmote TV.

«Είχα ένα προαίσθημα πως αν παίξω θα βάλω γκολ. Δεν ήξερα πως θα πανηγυρίσω. Δεν το έκανα για να προκαλέσω τον αντίπαλο. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω», σχολίασε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

«Θα εστιάσω μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην άκρη για δικούς μου λόγους. Δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Δεν έχει όμως τελειώσει κάτι, έχουμε και δεύτερο παιχνίδι», τόνισε στην αρχή ο Κώστας Γαλανόπουλος. «Δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από δικαιολογίες. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε για διάφορους λόγους. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια με τον προπονητή στο ημίχρονο και αλλάξαμε κάποιες λεπτομέρειες», είπε ο Έλληνας μέσος για το τι άλλαξε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.