ΑΕΚ: Η ομοσπονδία του Μεξικού παραδέχθηκε πως είχε στο στόχαστρο τον Αλμέιδα
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

ΑΕΚ: Η ομοσπονδία του Μεξικού παραδέχθηκε πως είχε στο στόχαστρο τον Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 18:30 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 20.08.2024

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μεξικού παραδέχθηκε πως ο Αλμέιδα ήταν ανάμεσα στους υποψηφίους για τον πάγκο της εθνικής, αλλά βγήκε από την λίστα όταν ανανέωσε το συμβόλαιο με την ΑΕΚ

Το μπαράζ δημοσιευμάτων του περασμένου Δεκέμβρη, περί δυνατής υποψηφιότητας του Ματίας Αλμέιδα για τον πάγκο της εθνικής ομάδας του Μεξικού, ήταν καπνός που τελικά έκρυβε… φωτιά. Από τα πιο επίσημα χείλη της ομοσπονδίας του Μεξικού, επιβεβαιώθηκε πως ο προπονητής της ΑΕΚ ήταν στο στόχαστρο.

Ο πρόεδρος της μεξικάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Γιον Ντε Λουίσα παραδέχθηκε πως εξετάστηκε σοβαρά η περίπτωση του Αλμέιδα, αλλά εγκαταλείφθηκε όταν έπεσαν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Με τον ίδιο τον Αργεντινό προπονητή, να δείχνει τότε ξεκάθαρα την αφοσίωση του στην Ένωση, ακόμα και πριν βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο. 

«Ο Ματίας Αλμέιδα όντως είχε το προφίλ για τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή που αναζητούσαμε. Ανάμεσα στα πολλά σενάρια που εξετάστηκαν από την ημέρα της αποχώρησης του Μαρτίνο ήταν και του Αλμέιδα, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι πριν από μερικές εβδομάδες, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την ΑΕΚ, επομένως πλέον δεν είναι στους υποψήφιους».