Η «Original» αποχαιρέτησε τον Βάκη που έφυγε από τη ζωή: «Αν χτίζαμε κάποτε γήπεδο εμείς, η μία κολώνα θα είχε την μορφή σου»

Η «Original» αποχαιρέτησε τον Βάκη που έφυγε από τη ζωή: «Αν χτίζαμε κάποτε γήπεδο εμείς, η μία κολώνα θα είχε την μορφή σου»

Κώστας Τσίλης 18:54 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 14.08.2024

Δεν τα κατάφερε ο 54χρονος οπαδός της ΑΕΚ που είχε δεχθεί κτυπήματα στο κεφάλι σε ληστεία στον Ασπρόπυργο και έφυγε σήμερα από την ζωή.

Έφυγε από τη ζωή ο Βάκης, ο 54χρονος οπαδός της ΑΕΚ που είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι στον Ασπρόπυργο. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν ως ιδιωτικός φύλακας σε υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο, όταν δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα ατόμων, που τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο.

Οι δράστες, στη συνέχεια, έκλεψαν ηλεκτρικά καλώδια και χαλκοσωλήνες αξίας 30.000 ευρώ και διέφυγαν με ένα εταιρικό τζιπ. Το όχημα της διαφυγής τους βρέθηκε μετά την επίθεση καμένο στην περιοχή του Ασπροπύργου. 

Ο 54χρονος Βάκης εντοπίστηκε αρκετή ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο. Ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη. Πριν λίγα 24ωρα, μάλιστα, είχε χαρακτηριστεί κλινικά νεκρός. 

Η είδηση του θανάτου του Βάκη προκάλεσε θλίψη στην οικογένεια της ΑΕΚ αφού ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο. Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση της Original 21:

«Η οικογένεια της ORIGINAL 21 θρηνεί απόψε την απώλεια ενός παλληκαριού με όλη την σημασία της λέξης. Ο αδερφός μας ο Βάκης έχασε την -άνιση- μάχη για την ζωή του, μετά την τόσο άνανδρη και ύπουλη επίθεση που δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα, στην προσπάθειά του να ζήσει την οικογένειά του. Παλληκάρια σαν τον Βάκη μας κάνανε μεγάλη την ORIGINAL 21 και σήκωσαν αθόρυβα και ανώνυμα, λίγο ψηλότερα την ΑΕΚ μας. Καλό σου ταξίδι αδελφέ μας… Αν χτίζαμε κάποτε γήπεδο εμείς, η μία κολώνα θα είχε την μορφή σου... Ικαρίας 27 για πάντα!»